Na de zomer gaat de nieuwe talkshow van Eva Jinek voor de AVROTROS van start. De uitzendingen zullen iedere maandag t/m donderdag om 19.00 uur op NPO 1 te zien zijn.

Voor deze nieuwe productie hebben we vanaf 1 augustus plek voor meerdere stagiairs. Het gaat om stages op het gebied van productie, beeld, online en redactie (zowel actualiteit als cultuur). Je komt te werken in een gemotiveerd team dat vol enthousiasme een volledig nieuwe talkshow gaat maken. Een eerdere stage bij een televisieprogramma is een pré.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als online stagiair ben je een volwaardig lid van de online redactie van de talkshow. Ook vergader je mee met de volledige redactie want ook jouw input voor de invulling van de uitzending is van belang. Verder houd je je gedurende de dag bezig met de aankondiging van de gasten op onze verschillende platforms. Ook bedenk je extra content rondom de gasten en onderwerpen die de kijkers enthousiast maken om de talkshow te gaan kijken.

Tijdens de uitzending zorg je dat nieuwswaardige/spraakmakende momenten snel worden gedeeld via de verschillende kanalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je draait dagelijks mee op de redactie van Eva Jinek waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot tv talent! Onder begeleiding van zeer ervaren eindredacteurs krijg jij de kans om een unieke ervaring op te doen!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Een leerzame stage waarbij je naast het online gedeelte ook leert hoe een talkshow gemaakt wordt. Verder krijg je een laptop te leen en worden de lunch en het diner verzorgd.

  • Je krijgt een stagevergoeding van € 450 per maand.

  • Jij weet wat er online speelt en hoe de talkshow daar op in kan haken

  • Je hebt een duidelijk idee hoe de verschillende online platforms gebruikt kunnen worden als versterking van de reguliere uitzending.

  • Ook volg je het dagelijkse nieuws op de voet

  • Communicatief sterk, sociaal en een doorzetter

  • Flexibel wat betreft de dagelijkse werktijden

  • Beschikbaar vanaf augustus/september 2024 voor een periode van minimaal drie maanden

Werken bij MediaLane TV B.V.

Meer over dit bedrijf

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is een mediabedrijf met grote ambities. We bouwen met veel energie aan prachtige TV, LIVE én THEATER producties van hoogwaardige kwaliteit. We richten ons op het toegankelijk maken van entertainment voor het grote publiek, onder het motto: WE ARE LIVE, ALTIJD, OVERAL, VOOR IEDEREEN. MediaLane werkt in samenwerking met en in opdracht van commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Zowel voor als achter de schermen geloven wij in de kracht van talent. Als onafhankelijke televisieproducent ontwikkelt en produceert MediaLane, TV formats voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. De producties zijn uiteenlopend: van groot amusement tot dramaserie en van reality tot infotainment. MediaLane TV is producent van o.a. Even Tot Hier, The Connection, Matthijs Gaat Door, ARIA, Chansons!, Busje Komt Zo!, Ivo op Zondag, Zina, Maud en Babs, Paul Pakt Uit!, Erica op Reis, Max Masterclass en Nederland op Film.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP