Wij zoeken een enthousiaste stagiair die verrassende ideeën en invalshoeken weet te bedenken over het laatste entertainmentnieuws!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jouw pen is vliegensvlug en je weet precies waarmee Shownieuws de meeste likes en reacties zal krijgen. Je schrijft nieuwsartikelen en helpt meedenken over creatieve content voor onze socials, zoals Instagram, Facebook en TikTok. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Dan is deze functie een absolute kans die je niet mag laten schieten!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een ontzettend leuke stage, waarin je zelf heel veel kan en mag doen en waar geen enkele dag hetzelfde is;

  • Een bruisende werkomgeving. In ons pand in Hilversum zitten zowel radio- en tv studio's als ondersteunende teams;

  • Een divers, gezellig en creatief team met verschillende leeftijden en achtergronden;

  • Sportfaciliteiten (bootcamp en een inhouse gym);

  • Maandelijkse DoMiBo en enorm gezellige borrels met gezellige collega’s.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij een nieuwsjunkie en een speurneus die altijd aanstaat op het gebied van entertainment? Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift? En kun jij onder tijdsdruk het overzicht te bewaren, maar óók tijdens nieuwsluwe momenten toch op een creatieve manier nieuws weet te maken? Dan is dit JOUW ideale stageplek!

Werken bij Talpa TV Productions B.V.

Meer over dit bedrijf

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Gierige Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder. Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en vooral naar een frisse blik. Bij Talpa Network bieden we de mogelijkheid voor stagiairs om hun persoonlijke leerdoelen te combineren met professionele vaardigheden.

Je krijgt bij Talpa Network dé ervaring van A tot Z, je wordt bij ons opgeleid als volwaardig medewerker waardoor je klaar bent voor een vliegende carrièrestart na je opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280