RTL Wonen zoekt jou | Heb je affiniteit met wonen en interieur, hou je van klussen of probeer je elk weekend een nieuw recept? Heb je daarnaast een vlotte pen en wil je leren hoe je de leukste artikelen schrijft? Dan ben jij degene die wij zoeken! 

Vanaf eind augustus kan je bij ons voor 5 maanden terecht. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat aan de slag binnen het enthousiaste online team van RTL Wonen, waar je als volwaardig redacteur mee mag denken én schrijven aan alle online wooncontent. Het is fijn als je al lekker kunt schrijven, maar je kunt altijd van ons leren!

Iedere dag opnieuw inspireren we onze volgers via verschillende kanalen met prikkelende artikelen. Of het nu gaat om de laatste woontrends, om leuke artikelen over huisdieren en het uitwerken van recepten, jij weet er wel raad mee.

We werken daarnaast nauw samen met de verschillende TV redacties van de RTL woonprogramma's. Denk hierbij aan Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, Kopen Zonder Kijken, De Perfecte Verbouwing, Voor Hetzelfde Geld en nog veel meer.

Werken doe je grotendeels vanuit huis en gezamenlijk bellen we elke ochtend via Teams. Er is op deze manier meer dan voldoende begeleiding mogelijk. Daarnaast zul je de koffie bij RTL zeker niet mislopen en ook de kaaskroketten uit de kantine - een redactiefavoriet – komen vast eens op je bord.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • We bieden je een leuke, interessante en leerzame stage bij Europa’s grootste tv, radio- en productiebedrijf; RTL.
  • Je werkt voor de leukste woonprogramma’s op de Nederlandse televisie met een enorme fanbase, zowel online als offline.
  • Uiteraard zijn gezellige collega’s en (online)borrels inbegrepen!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je zit in het 3e of 4e leerjaar van een gerelateerde mbo-, hbo- of wo opleiding (bijv. journalistiek, communicatie of een media gerelateerde studie)
  • Je schrijft foutloos Nederlands met veel passie en creativiteit
  • Je bent dol op sociale media en weet er werkelijk alles vanaf
  • Je woont in de buurt van Hilversum óf vindt het niet erg om een stukje te reizen op de dagen (twee keer per week) dat we naar kantoor kunnen.

Ben je helemaal enthousiast? Mail dan je CV en motivatie zo snel mogelijk!

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, RTL XL, Buienradar, vloggers en bloggers op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280