RTL Wonen zoekt jou!

Heb je affiniteit met wonen en interieur en volg je de laatste online trends? Struin je Videoland af voor woonprogramma's als ‘Kopen Zonder Kijken’, ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven’ of ‘De Moeite Waard?!’? Heb je een vlotte pen en denk je crossmediaal? Dan ben jíj degene die wij zoeken! 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je doen?Je gaat aan de slag binnen het enthousiaste online team van RTL Wonen, waar je als volwaardig redacteur mee mag denken én schrijven aan alle online wooncontent. Het is fijn als je al lekker kunt schrijven, maar je bent er natuurlijk ook om te leren.Iedere dag opnieuw inspireren we onze volgers (238k op Instagram) via verschillende kanalen met inspirerende artikelen en pakkende video’s’. Of het nu gaat om de laatste woontrends, om artikelen over huisdieren of om leuke tv-fragmenten, jij weet er wel raad mee. Je denkt crossmediaal en weet hoe je artikelen met video combineert en neerzet op onze socials en website. Van grappige socialvideo’s tot mooie interieurplaatjes inclusief teasende captions.

Daarnaast werken we nauw samen met de verschillende TV redacties van de RTL woonprogramma's. Denk hierbij aan Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven, Kopen Zonder Kijken, Voor Hetzelfde Geld, De Moeite Waard?! en nog veel meer. Werken doen we hybride, een deel van de werkweek op kantoor en een deel van de week thuis, waarbij we een gezamenlijke online dagstart houden en gedurende dag met elkaar in contact blijven zodat er voldoende begeleiding mogelijk is.

Wat
BIEDEN WIJ?

• We bieden je een leuke, interessante en leerzame stage bij Europa’s grootste tv-, radio- en productiebedrijf; RTL.• Je werkt voor de leukste woonprogramma’s op de Nederlandse televisie met een enorme fanbase, zowel online als offline. • Je krijgt een werklaptop voor al je creatieve uitingen.• Uiteraard zijn gezellige collega’s en borrels inbegrepen!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Herken jij jezelf in dit profiel?

•    Je zit in het 3e of 4e leerjaar van een media/communicatie opleiding, bij voorkeur journalistiek of een gelijksoortige studie.
•    Je hebt HBO – WO denkniveau.
•    Je schrijft foutloos Nederlands met veel passie en creativiteit
•    Je bent dol op sociale media en bent op de hoogte van de laatste trends
•    Je woont in de buurt van Hilversum óf vindt het niet erg om een stukje te reizen op de dagen (twee keer per week) dat we naar kantoor komen.

Ben je helemaal enthousiast? Mail dan je CV en motivatie dan zo snel mogelijk!

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar of binget aardig wat weg op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, Buienradar en op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. 

Bij RTL werken we elke dag keihard om het laatste nieuws en beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280