Ben je helemaal klaar met gortdroge theorie uit je hoofd leren en wil je weleens meemaken hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Ben je creatief, zit je vol inspiratie en ben je gek op muziek? En heb je zin in een zomerstage waar je ontzettend veel kan leren én doen? Dan is dit jouw kans! Lees snel verder en solliciteer dan als stagiair voor de Online Redactie van Radio 538 en wie weet kom jij ons team versterken.

Wij zijn Radio 538, hét hitstation van Nederland. We laten onze luisteraars opstaan met een lach met De 538 Ochtendshow met Tim Klijn, Rick, Niels en Florentien en sluiten de dag goed af met De 538 Middagshow met Frank, Jelte en Airen. Maar we maken niet alleen radio vanuit de studio in Hilversum; we zijn ook te vinden op evenementen als de Formule 1, Koningsdag, ADE, EK Voetbal en andere vette locaties. Je volgt ons niet alleen via Radio 538, maar kijkt ook live mee op TV 538 en 538.nl en ziet de leukste fragmenten en inhakers voorbijkomen op Facebook, Instagram, TikTok, YouTube en Snapchat. Wij zijn 538! Ben jij er klaar voor om onderdeel te zijn van ons team?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair Online Redactie creëer je content voor de site van Radio 538 en voor de social mediakanalen. Van TikToks tot artikelen, van winacties tot online video’s. Je werkt samen met de webredacteuren, videoredacteuren, designers, de marketing- en eventsafdeling en de producers van de radioshows. Je leert plannen en vooruit werken, maar je leert ook snel te schakelen om bijvoorbeeld een actuele inhaker te maken. Je pitcht in de wekelijkse redactiemeeting nieuwe ideeën, die je vervolgens zelf (onder begeleiding) mag gaan uitvoeren.

Oh én je komt natuurlijk geregeld in de radiostudio!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een stageplek in een gezellig team op een plek vol inspiratie, muziek én energie en een stagevergoeding van € 475,- bruto per maand (bij een fulltime stage). Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? Reageer dan snel!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een gangmaker die een hbo-studie volgt in de richting Journalistiek, Media of Communicatie, super creatief is én vol inspiratie zit. Je bent een echte muziek- en nieuwsjunk, hebt een passie voor tekst, audio en beeld en schrijft foutloos Nederlands. Het is een pre als je kan video-editen en Photoshoppen.

Verder vinden wij het belangrijk dat je relaxed blijft onder druk, maar wel nauwkeurig bent. Dat je leergierig bent en van aanpakken houdt. Dat je beschikbaar bent voor een fulltime periode van 10 weken, 5 dagen per week en dat je op zoek bent naar een toffe, leerzame stage waar de handen echt uit de mouwen gestoken kunnen worden.

Werken bij Talpa Network

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Radio 538, hét hitstation van Nederland. We laten onze luisteraars opstaan met een lach met De 538 Ochtendshow met Tim Klijn, Rick, Niels en Florentien en sluiten de dag goed af met De 538 Middagshow met Frank, Jelte en Airen. Maar we maken niet alleen radio vanuit de studio in Hilversum; we zijn ook te vinden op evenementen als de Formule 1, Koningsdag, ADE, EK Voetbal en andere vette locaties. Je volgt ons niet alleen via Radio 538, maar kijkt ook live mee op TV 538 en 538.nl en ziet de leukste fragmenten en inhakers voorbijkomen op Facebook, Instagram, TikTok en Snapchat. En op YouTube volg je onze series zoals Release Reacties, Music Memories en Platenbazen. Wij zijn 538! Ben jij er klaar voor om onderdeel te zijn van ons team?

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280