NPO 3 is online hét jongerenstartpunt van de Publieke Omroep. Op NPO3.nl vind je al onze jongerenprogramma’s, films, docu’s, online series en exclusieve content content zoals artikelen en quizzen. Daarnaast hebben we twee succesvolle YouTube-kanalen én gaan we zeker een keer per week viral op een van onze socials. Oh, en je kunt nu al solliciteren voor een stageplek op onze redactie voor 2024!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Koffie halen. Grapje. Je bent iedere dag met het team online specialisten van NPO3 online bezig om het bereik van onze content zo groot mogelijk te maken. Je maakt een planning van content die eraan gaat komen, maakt hier extra content om heen (zoals artikelen, gif’s, video's en quizzen), je beheert mede NPO3.nl, de socials en de YouTube-kanalen van NPO 3.

Je gaat samenwerken met verschillende omroepen en radiozenders als 3FM en FunX. NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een gezellig team en een plek waar je kunt leren hoe de NPO content maakt voor een jonge doelgroep en deze op nieuwe manieren weet te vinden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Opleiding Communicatie, Journalistiek of aanverwant. Het is handig als je wat ervaring hebt met een CMS en weet wat Photoshop en Première is. Verder wil je komen leren, ben je creatief en enthousiast!

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280