Voor de social media kanalen van de radioprogramma's van Omroep Max zijn wij op zoek naar een online redactie stagiair. Word jij elke dag wakker met Instagram? Weet je hoe je de leukste reels maakt, de creatiefste post bedenkt én draai jij je handen niet om voor interessante stories? Wie weet is dit dan het begin van de story; stage bij MAX!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als online redactie stagiair beheer je samen met de redactie de instagram-accounts van de MAX radioprogramma's op NPO Radio 5. Van het bedenken, opnemen en editen van de leukste video's tot het live posten tijdens de uitzendingen, je leert het allemaal tijdens deze stage.

Voor het programma 'Lunch Lekker met Daniel Dekker' maak je de leukste video's met artiesten en BN'ers, voor 'Goeiedag Haandrikman' kan het zo maar zijn dat je live tijdens de uitzending content maakt en voor 'De Avondstart met Simone Walraven', 'Angela' (met Angela Groothuizen) verzin je de beste online formats. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt als volwaardig redacteur mee, maar natuurlijk begeleiden we je hier stap voor stap in.

Je hoeft echt nog geen volleerd influencer te zijn, als je maar zin hebt om vol enthousiasme aan de slag te gaan in een gezellig team.

Wat
BIEDEN WIJ?

Duur: minimaal 5 maanden, 36 uur per week

Start: september. Graag alleen reageren als je solliciteert voor deze periode!

Waar is je werkplek? Je werkplek grenst aan de studio’s van MAX op het Media Park in Hilversum. Werken bij Omroep MAX Meer over dit bedrijf MAX: verbindend, betrokken en betrouwbaar. Als publieke omroep bieden wij 50-plussers kwalitatief hoogwaardige content op radio, televisie en internet. Daarnaast komen wij op voor hun belangen. Je kent ons van programma’s als We zijn er Bijna!, Heel Holland Bakt, Tijd voor MAX, Droomhuis Gezocht, MAX Maakt Mogelijk, Nieuwsweekend en Goeiedag Haandrikman!.

Wij zijn gevestigd op het Media Park, in het mediahart van Hilversum. Nieuwsgierig? De enthousiaste creatievelingen van MAX zijn ook nieuwsgierig naar jou!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken iemand die:

  • Creatief is
  • Bij voorkeur een studie Media-vormgeving doet en ervaring heeft met Instagram
  • En daarmee weet hoe je de leukste reels en posts kunt maken
  • Affiniteit heeft met vormgevingprogramma's zoals Adobe of Capcut, Photoshop en/of Canva (of iets anders waar je zelf graag in werkt)
  • Ervaring heeft met schrijven (in foutloos Nederlands)

Samen met je directe collega’s ga je er alles aan doen om jezelf en je team continu te laten groeien.

Werken bij Omroep MAX

Meer over dit bedrijf

MAX: verbindend, betrokken en betrouwbaar. Als publieke omroep bieden wij 50-plussers kwalitatief hoogwaardige content op radio, televisie en internet. Daarnaast komen wij op voor hun belangen. Je kent ons van programma’s als Heel Holland Bakt, Tijd voor MAX, Droomhuis Gezocht, MAX Maakt Mogelijk, Nieuwsweekend en Goeiedag Haandrikman. Wij zijn gevestigd op het Media Park, in het mediahart van Hilversum.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280