Voor de redactie van NH Sport zijn wij op zoek naar een sportieve stagiair online. Tijdens je stage draai je volwaardig mee op de redactie, doordeweeks en in de weekenden.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

NH Sport volgt het professionele voetbal in de provincie en Noord-Hollandse toppers in andere sporten. Jij denkt mee, gaat op zoek naar sportnieuws, schrijft berichten, maakt verslagen van wedstrijden voor onze website en app en zet dit door naar onze eigen kanalen op Facebook, twitter en YouTube.

Verder help je mee om sportberichten te maken voor de radio. Als er tijd voor is kan je ook in de keuken kijken bij de verslaggevers die videocontent maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage aan in een modern mediabedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding.

De standplaats is Amsterdam.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Wij zoeken een enthousiaste student (HBO Journalistiek of Media, Informatie & Communicatie) die schrijven leuk vindt en de mogelijkheden van social media kent
  • Daarvoor is het natuurlijk belangrijk dat je foutloos Nederlands kan schrijven
  • Je bent zelfstandig, houdt van aanpakken en bent precies
  • Je hebt een journalistieke nieuwsgierigheid en bent creatief
  • Kennis van radio en televisie en ervaring met video- en audiomontagestystemen is handig, maar niet direct noodzakelijk
  • Kennis van en affiniteit met de Noord-Hollandse sportwereld strekt tot aanbeveling

Wie is NH Media

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.  

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280