Zoek jij een journalistieke stage die zó leuk en zó leerzaam is dat je als een door de wol geverfde redacteur ons pand in Hilversum verlaat? Grijp je kans.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Kun je schrijven, en weet je precies wat er op social media speelt? Ben je stressbestendig, creatief en noem je jezelf een aanpakker? Dan zouden jij en LINDA. weleens een match kunnen zijn. Wij verwachten dat je een journalistieke studie volgt, HBO-denkniveau hebt en zelfstandig kunt werken.

Wat
BIEDEN WIJ?

De stage is 40 uur per week. Je moet fulltime student zijn, een ov-kaart met studentenkorting hebben én in bezit zijn van een geldig rijbewijs. Verder is het een werkstage: een onderzoeksopdracht is helaas geen mogelijkheid.

Wat we bieden

Wat we bieden Je krijgt veel verantwoordelijkheden, dus je leert veel bij ons. Er hangt een gezellige, productieve sfeer op de redactie en gedurende je stage heb je een mentor bij wie jij je ei kwijt kunt. De vergoeding is marktconform. Daarnaast; • Werk je samen met enthousiaste collega’s die met liefde bijdragen aan het merk LINDA. • Is er ruime keuze uit verschillende masterclasses en kennissessies • Krijg je een bruisende werkplek in het mooiste gedeelte (Dudok-stijl) van het Talpa Network-pand in Hilversum. Door de aanwezigheid van radio- en tv-studio’s is hier altijd iets te beleven • Is er een fijn restaurant voor een gezonde en gevarieerde lunch • Zijn er gezellige borrels met alle collega's • Kun je gratis sporten (wekelijkse bootcamp en boksles en vrij gebruik van onze eigen in house gym).Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Kortom… Ben jij een nieuwsjunk, wil je bij de leukste site voor vrouwen en meiden in de leer en vooral: wil je keihard meewerken aan ons succes? We horen graag van je! Solliciteer via de knop hieronder.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De online stagiair kan zich verplaatsen in onze doelgroep, de leukste vrouwen van Nederland (LINDA. 30-50 jaar, LINDA.meiden 18-28 jaar). Online en in jouw omgeving spot je originele verhalen, je schrijft graag en bent verbaal sterk. Je hebt kennis van Wordpress en Photoshop óf hebt zin om er alles over te leren. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws, kunt mooie en relevante verhalen doorvertalen in sterke teksten en houdt van lifestyle. Je weet aan alles wat je maakt een eigen draai te geven in de kenmerkende LINDA. tone of voice.

Verder…

  • maak je snel ANP-berichten en zoek je er prachtig (LINDA.-)beeld bij;
  • maak je zelfstandig nieuwsbrieven;
  • pitch je ideeën voor de site (van nieuws tot lifestyle en human interest);
  • Neem je uiteindelijk je eigen interviews af, die je vertaalt naar échte LINDA. of LINDA.meiden artikelen. ‘

LINDA.nl is voor mij een plek waar ik heel veel heb geleerd. Ik mocht mijzelf constant uitdagen, bijzondere mensen spreken en de mooiste verhalen uitwerken. Daarnaast werk je samen met een superleuk team.’

Julot (ex-stagiair) ‘Na vijf maanden stage heb ik al veel geleerd op de online redactie. Het leukste vind ik de enorme vrijheid. Bedenk een goed idee en je mag het maken. Van artikelen over huizenflippers tot gigolo’s: ik heb veel uiteenlopende artikelen geschreven en bijzondere interviews gedaan.’ - Bente (ex-stagiair)

Werken bij Mood for Magazines bv / LINDA.

Meer over dit bedrijf

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim vijf miljoen bezoekers per maand en is een groot digitaal platform met een dagelijkse dosis nieuws, lifestyle persoonlijke verhalen. Daarnaast bereikt LINDA. miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. De social kanalen van LINDA. zijn gezamenlijk goed voor een totaal van 1.419.136 volgers/likes (MMA, Q2 2023). LINDA. is ook verantwoordelijk voor alle online- en social activiteiten van Vogue in Nederland. En dan zijn er de printtitels LINDA.magazine, LINDA.meiden en LINDA.loves. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben ze de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280