Zoek jij een uitdagende stage waarin je alle facetten van het tv-maken ontdekt? Dit najaar maken wij voor RTL4 elke werkdag het dagelijkse live programma Koffietijd. Met vooraf gedraaide instarts en goed voorbereide gesprekken in de studio, waarin journalistiek en entertainment samenkomen.

Wil jij onze webredactie komen versterken? Reageer dan snel.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Samen met de overige leden van de webredactie beheer je onze online kanalen. Je schrijft teksten voor bijvoorbeeld aankondigingen van gasten, bewerkt foto's, monteert filmpjes en maakt voor en na uitzendingen foto's in de studio.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een groot en gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een stage bij Talpa Entertainment Producties laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een echte professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen in ons bedrijf. Onze professionals staan klaar om je te begeleiden.

Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin en geen 9-5 mentaliteit? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa Entertainment Producties mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je kunt goed schrijven en kent je weg op social media; 
  • Hebt kennis van het Adobe pakket (photoshop en première pro);
  • Een HBO of WO opleiding volgen richting Communicatie, Journalistiek, (interactive) Media;
  • Vanaf half januari tot eind mei;
  • Standplaats: Amsterdam;
  • Leergierig en pro-actief zijn; 
  • Passie hebben voor de opleiding en het behorende vakgebied;
  • Relaxed blijven onder druk, flexibel zijn en communicatief sterk;
  • Een leerzame stageperiode willen hebben, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng.

Werken bij Talpa Entertainment Productions

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Productions, gevestigd in Nederland, is een mediabedrijf dat zich richt op het creëren, produceren en distribueren van innovatieve hoogwaardige content concepten voor internationale televisieomroepen en over-the-top (OTT) platforms. We hebben een sterke aanwezigheid in het Nederlandse medialandschap en een langdurige internationale staat van dienst in content creatie en distributie. Met programma's als Marble Mania, Million Dollar Island en Het Jachtseizoen willen we mensen over de hele wereld entertainen, inspireren en verbinden.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280