Ben jij een digitale duizendpoot en op zoek naar een uitdagende stage? Dan zoeken wij jou! Voor het dagelijkse live-programma Koffietijd (RTL4) zoeken wij stagiairs die onze online redactie komen versterken.

Hebben Facebook en Instagram geen geheimen voor jou, klim je graag in de pen én hou je van filmen en fotograferen? Reageer dan snel!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij de online redactie van Koffietijd heb je een gevarieerde week. Zo beheer je samen met de overige leden van de online redactie onze onlinekanalen en ben je de schakel tijdens montages. Je schrijft online teksten, maakt voor en na uitzendingen foto's en video’s in de studio, bewerkt foto's en monteert filmpjes. Verder denk en werk je mee aan leuke (nieuwe) online projecten zoals onze podcast en de workshops!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een groot en gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een stage bij Talpa Entertainment Producties laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een echte professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen in ons bedrijf. Onze professionals staan klaar om je te begeleiden.


Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin en geen 9-5 mentaliteit? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa Entertainment Producties mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je kunt goed schrijven en kent je weg op social media;
  • Hebt kennis van het Adobe pakket (photoshop en première pro);
  • Een HBO of WO opleiding volgen richting Communicatie, Journalistiek, (interactive) Media;
  • Vanaf half augustus tot half januari;
  • Standplaats: Amsterdam;
  • Leergierig en pro-actief zijn;
  • Passie hebben voor de opleiding en het behorende vakgebied;
  • Relaxed blijven onder druk, flexibel zijn en communicatief sterk;
  • Een leerzame stageperiode willen hebben, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng.

Werken bij Talpa Entertainment Productions

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Productions is een Nederlands televisieproductiemaatschappij, die in 2019 is opgericht door mediatycoon John de Mol. Wij ontwikkelen en produceren cross mediale formats voor een breed publiek, gericht op humor, talent en maatschappelijke thema’s. We willen met onze programma’s vermaken, inspireren en verbinden. En met programma’s als We Want More, Marble Mania, Lang Leve de Liefde, Linda’s Wintermaand en Jachtseizoen weten we miljoenen mensen te raken. Graag vertellen we je meer over onze organisatie, idealen en ambities en geven we antwoord op jouw vragen. En uiteraard zijn we benieuwd naar jouw idealen en ambities en hopen we je bij één van onze producties te verwelkomen. Wij zijn onderdeel van Talpa Network, ook zij hebben een pagina met stage mogelijkheden bij oa Radio 538, Stuk TV of LINDA. Talpa Entertainment Productions heeft vestigingen in Amsterdam, Laren (NH) en Eemnes.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280