Kom jij helpen om internationale zichtbaarheid te creëren voor de Nederland? Dan ben je van harte welkom om voor een leerzame (en enorm gezellige) meewerkstage aan te schuiven bij het Storytelling-team van NBTC.

Ons internationale team, dat bestaat uit 13 collega's, is verantwoordelijk voor public relations, influencer marketing en alle online activiteiten op onze website Holland.com. Tijdens jouw stage op ons hoofdkantoor in Den Haag ga je op de redactie van Holland.com aan de slag met de creatieve invulling van redactionele-/marketingproducties!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat bij ons samenwerken met alle specialisten uit ons team: campagne manager, eindredacteur, conversiemanager, webmanager en ook met externe partijen. Je ondersteunt verder de eindredacteur en user experience manager bij het uitvoeren van de activiteiten die de beleving van de bezoeker op Holland.com verhoogt. Ook mag je dagelijks creatief aan de slag met het (mee)ontwikkelen van nieuwe content. Zo schrijf je pakkende teksten voor de bezoekers van onze website, maak je briefings voor copywriters en fotografen en selecteer je passende beelden en video’s voor onze kanalen.

Verder leer je hoe je in een CMS onderhoudt, nieuwe artikelen invoert en zal je samen met onze webmanagers bestaande content aanscherpen en relevant houden voor zowel bezoekers als zoekmachines. Ook ga tijdens je stage de website-statistieken beoordelen, wekelijkse rapportages maken en draag je verbeterpunten aan voor een toekomstbestendige website.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je ontvangt een vergoeding van € 450,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. De werktijden zijn 8,5 uur per dag, waarin een half uur pauze is opgenomen. Dus bijvoorbeeld van 08.30 tot 17.00 uur. Daarnaast kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding, indien je niet in het bezit bent van een student abonnement op het openbaar vervoer. Hieronder vallen ook eventuele periodes waarin er geen gebruik van gemaakt kan worden. Je hebt recht op twee verlofdagen per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent derde- of vierdejaars student (MBO/HBO). Je studeert in de richting Communicatie, Online Media, Journalistiek, European Studies, Toerisme of Vrijetijdskunde. Je hebt een grote affiniteit met nieuwe media, digital marketing en internet.

Het is een nice-to-have om ervaring te hebben met Photoshop 6.0, content management systemen en schrijven voor het web. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, werkt secuur, toont initiatief en bent zelfstandig.

Werken bij NBTC

Meer over dit bedrijf

Als de nationale destinatiemanagement-organisatie van en voor Nederland zorgt het Nederlands Bureau voor Toerisme Congressen (NBTC) op basis van relevante kennis en inzichten voor een nationale visie op toerisme. Op basis van deze visie inspireren, verbinden en faciliteren wij steden, regio’s, bezoekers, ondernemers en andere belanghebbenden in en om de bestemming Nederland. Ten behoeve van ons land als een leefbare, geliefde en waardevolle bestemming, voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280