Check jij iedere minuut je Instagram en Facebook? Is het maken van online video’s je hobby én schrijf je hier in een handomdraai een pakkende, korte tekst bij? (Of ben je heel enthousiast over dit allemaal?) Dan zoeken wij jou!

Naast de wekelijkse uitzending heeft Blauw Bloed een website en social media kanalen waar dagelijks actueel royaltynieuws met video’s en foto’s op wordt gedeeld.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken stagiairs om te ondersteunen bij het up-to-date houden van onze kanalen. Dit houdt in dat jij bovenop het laatste (royalty)nieuws zit, teksten schrijft, filmt, en video’s monteert. Iedere dag komt er royaltynieuws binnen en wij willen dit zo snel, correct en leuk mogelijk brengen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Tijdens je stageperiode 'ruik' je aan de verschillende disciplines binnen de redactie. Je mag mee met het draaien van bijvoorbeeld koninklijke werkbezoeken, modereportages, geschiedenis-items en actuele exposities. Ook het uitzendproces in studio en regie maak je van dichtbij mee.

Voor deze stage verwachten we dat je enthousiast bent en ons weet te verrassen! Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Voor het seizoen 2021 zoeken wij redactiestagiaires. Voor vier of vijf dagen per week. Dat kan vanaf eind augustus/ begin september 2021.

Onze voorkeur gaat uit naar een derde- of vierdejaars leerling van een journalistieke/communicatie-opleiding, opleiding AV-specialist of de opleiding Media- en Entertainment.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280