Heb je een goed gevoel voor actuele onderwerpen en weet je wat er speelt op social media? Vind je het leuk om fragmenten in het beeldarchief van de publieke omroep te zoeken en ben je snel in het schrijven van aansprekende teksten? Ben je handig in het zelf monteren van video-items? Dan is het online platform NPOKennis.nl een plek voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Kennisverhalen maken in de vorm van swipestories (korte teksten, afgewisseld met video, infographics en polls). Hoe? Je pitcht ideeën in het redactieoverleg, doet videoresearch in het archief van Beeld en Geluid, schrijft scripts en maakt je verhaal visueel. Je doet het allemaal en nog veel meer!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek met leuke collega's waar je snel en zelfstandig (online) de kneepjes van het vak kunt leren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je doet MBO/HBO/WO, wilt weten hoe het zit en hebt affiniteit met actualiteit. 
  • Je neemt verantwoordelijkheid, bent een zelfstandige teamplayer en werkt punctueel en nauwgezet.
  • Natuurlijk heb je een vlotte pen!
  • Skills op vlak van editen, vormgeving e.d. is absoluut een pre.

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Promenade, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280