Ben jij een enthousiaste, multi-inzetbare redacteur in opleiding? BNNVARA's kritische consumentenprogramma Kassa zoekt een stagiair voor de online redactie.In een hectische omgeving van internet, social media, community management en tv help je mee aan het maken van content voor Kassa.nl en onze social kanalen.

Als toekomstig online redactie stagiair kom je hier aan je trekken! Je krijgt een exclusief kijkje in de keuken van een redactie binnen een groot multimediabedrijf.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Heb jij een journalistiek hart?
  • Word jij enthousiast van internet, online communities en social media?
  • Pas je in een team van redacteuren, die van wanten weten en met de nodige humor hét online consumentenplatform van de NPO leiden?
  • Wil jij naast alle reguliere werkzaamheden ook de kans krijgen om je eigen journalistieke dossiers te bedenken en publiceren?
  • Ben je creatief en beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes?

Dan ben je bij ons van harte welkom!

Wat
BIEDEN WIJ?

Je bent welkom vanaf 24 augustus 2020 voor een periode van 6 maanden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je volgt een HBO/WO opleiding. We zoeken kandidaten die beschikbaar zijn voor een periode vanaf 5 maanden.

Wie is BNNVARA

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Rogier  de Keiser | Mediastages

Rogier de Keiser | Mediastages

+31 035 6466281