Wil jij stage lopen bij een van de grootste mediamerken van Nederland? Dat kan! Voor de online redactie van Flair zijn we op zoek naar echte all-rounders die zich helemaal thuis voelen in de media. Heb je een bovengemiddelde interesse in onderwerpen die vrouwen aan gaan, in, actualiteit, BN’ers, maar ook in liefde, psyche en astrologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Zo ziet jouw dag eruit Tijdens je stage bij Flair draai je volledig mee in het online content team en schrijf je elke dag artikelen voor de website. Je hebt je eigen takenpakket waarover je verantwoordelijk bent, maar waar je uiteraard wel goed in wordt begeleid. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Ook help je mee met het uitwerken van de online strategie.

Daarnaast help je mee met het verzorgen van de content op de websites en beheer je dagelijks de social media kanalen. Ook werk je tijdens je stageperiode mee aan het SEO optimaliseren van de websites en leer je hier van alles over. Natuurlijk kijken we ook samen naar de vlakken waarin jij jezelf graag verder in wil ontwikkelen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat wij je kunnen bieden

 • Een leerzame fulltime stage (36 uur) van minimaal 5 maanden of langer (in overleg) .
 • Een stageplek op onze kantoor in Hoofddorp voor 5 dagen per week.
 • Uitbreiding van je portfolio en redactionele ervaring.
 • Je bent per direct welkom op de gezelligste online redactie van Nederland.
 • Een passende stagevergoeding (afhankelijk van je opleiding).

Interesse? Heb je zin om als stagiair bij ons aan de slag te gaan en ben jij per direct beschikbaar? Solliciteer met een motivatiebrief en cv en we nemen zsm contact met je op!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die

 • Een relevante mbo, of hbo- opleiding doet of een universitaire studie volgt richting journalistiek, media, communicatie of marketing.
 • Een vlotte pen en babbel heeft.
 • Dagelijks online en op social media te vinden is.
 • Van aanpakken houdt en graag initiatief neemt.
 • Leergierig is, kan omgaan met deadlines en stressbestendig is.
 • Ervaring en interesse heeft in het gebruik van social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest en hier meer over wil leren.
 • De Nederlandse taal goed beheerst.
 • Ervaring heeft met Word, Excel, Outlook, Powerpoint en bij voorkeur ook kennis heeft van Photoshop en videobewerkingsprogramma’s (deze laatste twee zijn geen vereisten).

Werken bij DPG Media Magazines

Meer over dit bedrijf

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280