BNNVARA is op social media te volgen via Instagram (meer dan 50K volgers) en Facebook (meer dan 225K). Via die kanalen houden we contact met onze achterban en delen we content die helpt aan een gelijkwaardige, open en rechtvaardige samenleving. We experimenteren steeds met nieuwe vertelvormen om de impact van BNNVARA als geheel groter te maken. Jij kunt daarin een belangrijke rol spelen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als online redactie stagiair van BNNVARA maak je deel uit van de redactie die bnnvara.nl en een deel van de socials maakt. Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van een programma op radio, tv, of print naar online content. Dat kan een artikel zijn of een social post. Bij dat laatste gaan we uiteraard verder dan een link met een thumbnail: we willen nadrukkelijk dat (een deel van) het verhaal op het social medium zelf plaatsvindt. De vertaling naar een social platform kan een grafiek worden, een slider met tekst en/of beeld of een nieuwe video.

Jij denkt mee en voert zelf je ideeën uit voor een zeer groot en betrokken publiek. Er is zeer veel ruimte voor eigen inbreng, experiment is de norm.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Werk dat zín heeft.
  • Wat we maken, moet de samenleving eerlijker, vrijer of gelijkwaardiger maken.
  • Je komt niet voor niks je bed uit.
  • Werk dat zichtbaar is: BNNVARA bereikt maandelijks online miljoenen mensen.
  • Leuk werk binnen een leuk team dat openstaat voor jouw inbreng.
  • Een stagevergoeding van €300 per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken iemand die uit een video of een verhaal de kern kan halen, of bereid is dit te leren – sowieso zoeken we iemand die nieuwsgierig is en open staat voor nieuwe indrukken en inzichten. En uiteraard iemand die snapt hoe je een verhaal voor een online publiek.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven.

Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281