Je bloed hoeft niet ‘blauw’ te zijn om bij hét royaltyprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep te werken, maar passie voor televisie is wel noodzakelijk! Je krijgt een kans om in vier/vijf maanden een schat aan ervaring op te doen. Dit kan dé stageplek voor jou zijn maar, je moet wel graag willen…

Blauw Bloed is het wekelijkse royaltyprogramma van de EO, met rechtstreekse uitzendingen op zaterdagavond rond 19.30 uur. Gepresenteerd door Jeroen Snel. Het programma wordt gemaakt door een team van ongeveer 15 medewerkers.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Check jij iedere minuut je Instagram en Facebook? Is het maken van online video’s je hobby én schrijf je hier in een handomdraai een pakkende, korte tekst bij? (Of ben je heel enthousiast over dit allemaal?) Dan zoeken wij jou!

Naast de wekelijkse uitzending heeft Blauw Bloed een website en social media kanalen waar dagelijks actueel royaltynieuws met video’s en foto’s op wordt gedeeld.

Tijdens je stageperiode 'ruik' je aan de verschillende disciplines binnen de redactie. Je mag mee met het draaien van bijvoorbeeld koninklijke werkbezoeken, modereportages, geschiedenis-items en actuele exposities. Ook het uitzendproces in studio en regie maak je van dichtbij mee.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende en leerzame stage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Voor de periode september 2020 t/m januari 2021 zoeken wij redactie stagiair. Voor vier of vijf dagen per week. Onze voorkeur gaat uit naar een derde- of vierdejaars leerling van een journalistieke/communicatie-opleiding, opleiding AV-specialist of de opleiding Media- en Entertainment.

Het is belangrijk dat je betrokkenheid voelt bij het programma (en het team!) en dat je inhoudelijke interesse hebt - of krijgt - in royaltyjournalistiek. Je bent nieuwsgierig, proactief en in staat om zelfstandig te werken. We verwachten van je dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst - zowel mondeling als schriftelijk - en dat je géén 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Wie is EO

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280