Kan je best koffie halen, maar ben je eigenlijk beter in het schrijven van teasende Facebook postjes? Kan je bier tappen, maar ben je eigenlijk sterker in het neerzetten van awesome Instagram story's? En, ben je daarnaast al jaren fan van 3 Op Reis? Dan is dit 'm. Klik, lees, go! 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent verantwoordelijk voor de site en socials van verschillende BNNVARA-programma’s, waaronder 3 op Reis. Je hebt hierbij nauw contact met diverse binnen- en buitenproducenten en interne afdelingen.

Specifiek betekent dit dat je tijdens je stage, naast 3 Op Reis, 1 of 2 programma's hebt waar je de website en social media van onderhoudt. Je spot afleveringen, knipt los waarvan jij weet dat dat op social media kan knallen. Je schrijft postjes, bedenkt ideeën voor je eigen programma's of die van anderen en je zit bij redactievergaderingen.

En: je gaat 3 op Reis voorzien van sterke online content, waardoor ons reismerk ook op het wereldwijde web een flinke impact heeft.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een dynamische omgeving waar je in contact komt met een flinke lading awesome mensen. Een plek waar je jezelf op organisatorisch-, redactioneel- en online gebied sterk kan ontwikkelen. En een ervaring waarna je smeekt of je alsjeblieft niet meer die schoolbanken in hoeft.

Je als volwaardig redactielid deel uitmaakt van een van de grootste reisprogramma's die Nederland kent. En meer dan genoeg ruimte voor eigen inbreng.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes
  • Je kan veel vertellen met weinig woorden
  • Je schopt graag tegen dingen, maar nooit zonder reden
  • Je weet op een creatieve wijze fans aan een merk te binden
  • Je bent een regelneef/nicht/eenhoorn en kan goed tegen stress
  • Je bent zelf actief op veel social media kanalen en weet wat er speelt
  • Je bent stiekem een beetje reisverslaafd
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk, nieuwsgierig en gedreven

Wie is BNNVARA

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280