Hallo, wij zijn Hoedan! We maken podcasts en een tv-programma voor NPO3 + online content op Instagram en TikTok (@eohoedan) voor twintigers. Want heel leuk allemaal, al die verwachtingen rondom het volwassen leven, maar hoedan?!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij wordt helemaal enthousiast van oprechte en bloedeerlijke verhalen. Je wilt je leeftijdsgenoten graag inspireren om het leven beter te begrijpen of ze laten zien dat ze niet alleen zijn in hun struggles. Dan ben je bij Hoedan helemaal op de goede plek! Hier mag je - samen met andere twintigers - achter de schermen social posts creëren voor het online platform @eohoedan. In zowel tekst-, maar vooral videovorm.

Wat
BIEDEN WIJ?

Toffe, creatieve plek met andere twintigers. Veel ruimte voor eigen visie/inbreng en je zult superveel leren. Bovendien krijg je tijdens je stage een Macbook Pro om alle werkzaamheden op te doen. En stiekem ga je ook veel over jezelf leren, maar dat weet je nu nog niet haha.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij écht zo iemand die het leuk vindt om zowel zelfstandig als in teamvorm supergoede online content te maken en daar nog beter in wil worden? Dan zoeken we jou! Zin in!

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280