Wil jij 5 maanden lang meewerken aan een van de leukste en succesvolste radioshows van Nederland? Kom dan stagelopen bij ‘De Wild in de Middag’. Het radioprogramma dat Ruud de Wild van maandag tot en met donderdag tussen 4 en 6 uur maakt voor PowNed op NPO Radio 2: De allerbeste mix van muziek, (entertainment-) nieuws en het gesprek van de dag op een manier zoals alleen Ruud de Wild dat kan.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair ben je volwaardig onderdeel van de redactie van Ruud de Wild. Samen met je collega’s werk je aan de dagelijkse uitzendingen maar ga je ook aan de slag voor de podcast ‘30 MINUTEN RAUW’. Jij bent degene die ervoor zorgt dat het programma en alles daaromheen online goed uit de verf komt. Tijdens de uitzending schakel je live de (webcam) beelden vanuit de studio. Daarnaast ben je actief betrokken bij evenementen en acties van NPO Radio 2 zoals de KWF Collecteweek en hét radio evenement van het jaar: De Top 2000.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je loopt 5 maanden mee met de gezellige en zeer ervaren redactie van Ruud de Wild. Tussen 2 september 2024 en 30 januari 2025 maak je kennis met bijna alle facetten van het radiovak en ontwikkel je je tot een allround redacteur/producer met een sterk online profiel. Na je stage/studie kan je eigenlijk meteen aan het werk op het mediapark.

Aan ons zal het niet liggen: Je krijgt alle ruimte om naast je vaste werkzaamheden ook je eigen ideeën en plannen te ontwikkelen en uit te voeren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je opleiding draait om het produceren van journalistieke (online- en/of video-) content.

  • Je bent zelfstandig, werkt nauwkeurig en vindt het fijn om in een team te werken.

  • Je bent niet bang om initiatief te nemen en springt graag in ‘het diepe’.

  • Je maakt makkelijk contact en bent niet bang om de telefoon te pakken.

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

  • Je hebt gevoel voor humor en kan zaken goed relativeren.

  • Je kan (al) werken met Adobe Photoshop en Premiere Pro.

  • Je kan jezelf vinden in de uitgangspunten van PowNed - https://www.powned.tv/missie-en-identiteit~1/

Werken bij PowNed

Meer over dit bedrijf

PowNed: Iedereen vindt er wat van… Dat kleine clubje rebellen dat we ‘vroeger’ waren, is uitgegroeid tot een serieuze omroep met een stevige voetafdruk in het (Hilversumse) medialandschap. Onze programma’s kenmerken zich door echte, ruwe verhalen van echte mensen. Wij stellen de vragen die een ander liever niet stelt en we laten je werelden zien waar je normaal nauwelijks of niet mee in aanraking komt. Op TV en online doen we dat met programma’s als ‘Goed Fout’, ‘Socials, Seks Centen’, ‘You’ll Never Walk Alone’ en de award-winnende docuserie ‘Verdoofd’.

Ook op de radio heeft PowNed de afgelopen tijd behoorlijke spierballen gekregen met belangrijke shows op NPO Radio 2 (zoals De Wild in de Middag, Dees Moet Je Horen! en Keur in de Middag) en NPO 3FM (Barend Benner en Vooraan). Ook op NPO Radio 1 en podcast platform NPO Luister, doet PowNed een aardige duit in het zakje. En we zijn nog lang niet klaar!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280