Houd je van muziek, gekkigheid maar ook serieuze maatschappelijk kwesties en YouTube-video’s? Kan jij verhalen vertellen die pakken en ben je leergierig om hier nóg beter in te worden? Kan je niet kiezen tussen een online stage, omdat je ook heel graag aan online-series mee wilt werken? Wil je een vast team als thuis, maar ook aan grotere projecten meewerken? En hou je er niet van om stil te zitten? 

Dat komt goed uit: wij bieden een gedeelde stage aan bij de tofste omroep van Nederland (BNNVARA, dûh). Voor de leukste radiozender van Nederland: NPO 3FM als onliner en NPO 3FM én NPO Radio 2 als videostagiaire.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij wordt de meest veelzijdige stagiaire van de BNNVARA radio-afdeling. Jij voelt je thuis in een het gezellige team van de 3FM avondshow, waar je creatief meedenkt met social media items die scoren, maar je draait ook mee als redacteur/producer bij video-producties voor Radio 2 en 3FM.

Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je bezig met een serie voor Radio 2 waar je de redacteuren ondersteunt en een week later steek je je handen uit de mouwen om mee te helpen (en denken!) aan een leuke IGTV voor 3FM.

Toch iets van vastigheid? Geen zorgen: je thuisbasis is de avondshow van 3FM: De Avonturen van Mark en Rámon. Hier ben je vier dagen in de week tussen 19:00 en 21:00 aanwezig om de allerleukste socials te bedenken en de camera's te bedienen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Dit is een stage waar geen dag hetzelfde is.


Jij krijgt een thuisbasis in een vast team waar je écht onderdeel van wordt, maar je krijgt ook te maken met de videoafdeling. Naast je vaste radio-team werk je aan verschillende producties mee.


De ene week is dit een Podcast-serie met video voor Radio 2 en de andere week maak je een grappige serie in een Mexicaans restaurant voor 3FM.


Hierdoor heb je op zaterdagavond wel weer wat te vertellen, toch?

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een opleiding waarbij video, online productie en/of journalistiek centraal staat
 • Je bent creatief, proactief en gedreven, bedenkt graag leuke online items
 • Je hebt affiniteit met het monteren van video’s
 • Je kunt je makkelijk aanpassen aan de tone of voice van de dj's van een van de shows en kunt dit online uitserveren
 • Je hebt enige ervaring met programma’s als Adobe Premiere en Photoshop
 • Je hebt een lichte doch gezonde verslaving voor social media en weet met welke unieke content je likes kan krijgen. Als je een ongezonde verslaving hebt voor social media mag je ook reageren. 
 • Je kunt goed regelen en op tijd dingen organiseren voor een videoproductie
 • Je kunt in opdracht redactionele hulp verlenen
 • Je houdt van hard werken, maar aan het einde van een werkdag hou je ook van een biertje drinken met het team. Een Cola wordt bij ons ook geschonken. 
 • Je bent op je best als geen dag hetzelfde is
 • Je bent een avondmens. Gelukkig maar, want je radioshow is van maandag t/m donderdag tussen 19:00 en 21:00

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. 

We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Je kunt alleen stage lopen bij BNNVARA als je staat ingeschreven bij een opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280