Heb je een passie voor mode en taal, en vind je het leuk om te helpen bij de groei en rebranding van Fashionchick? Dan hebben we de perfecte kans voor jou!

We zijn namelijk op zoek naar een online tekst stagiair. Lees verder om erachter te komen of dit iets voor je is.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair online editor zorg je er samen met de rest van het team voor dat Fashionchick hét platform voor vrouwen wordt op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Je bent nauw betrokken bij de groei van onze social media (Instagram, Facebook, etc) en je denkt actief mee hoe we Fashionchick nog meer op de kaart kunnen zetten.

Je denkt en werkt met veel plezier mee aan het rebranding-proces van het merk en het platform. Daarnaast ga je artikelen schrijven voor de inspiratieblog en teksten voor de socials.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • We zitten in een spiksplinternieuw pand vlakbij Amsterdam Amstel.
  • Je krijgt gratis lunch, een laptop van het huis en vergoeding voor telefoon- reiskosten.
  • De stagevergoeding bedraagt € 500,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ga je helemaal op in de nieuwe modetrends, sta je weer te springen als er weer een rode loper event is in Hollywood, draai je er je hand niet voor om, om last-minute teksten te creëren en vind je het leuk om je modekennis te delen met onze doelgroep? Dan zit je hier goed.

We bieden je een platform waar ruimte is voor eigen ideeën en waar je de functie zelf richting kunt geven.

Je bent gek op schrijven, weet wat er online gebeurt en doet een HBO- of WO-studie op het gebied van Journalistiek, Media, Communicatie of Mode - wanneer je iets anders studeert, horen we graag waarom dat geschikt is. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je weet in een handomdraai een pakkende tekst of caption te schrijven.

Je bent vanaf september beschikbaar voor minimaal 6 maanden.

Werken bij Fashionchick

Meer over dit bedrijf

Fashionchick is hét toegankelijke inspiratieplatform voor iedereen die van mode, beauty en lifestyle houdt. Door middel van onze exclusieve What to Wear-app, unieke content en verrassende samenwerkingen, brengen we de musthaves en mustknows naar onze volgers. Wij inspireren zoveel mogelijk mensen met de laatste trends op het gebied van mode, beauty, interieur en travel, en zijn uitgegroeid tot één van de grootste platforms van Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281