Bij de KRO-NCRV zoeken wij een online content stagiair (36 uur per week) voor een periode van 5 maanden vanaf september 2022 (startdatum in overleg).

KRO-NCRV is een eigentijds mediabedrijf die programma’s maakt die ertoe doen, aanzetten tot nadenken, je inspireren en prikkelen. We maken radio, tv en online content waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Taboes worden bespreekbaar gemaakt en verhalen worden verteld met lef, humor en inspiratie. Een kritische noot is altijd belangrijk en dit is ook waarin we jou nodig hebben! Onze verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Denk groots, hier mag het.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je komt te vallen onder het team van Online Content Specialisten, wat weer valt onder de afdeling Digitaal & Marketing. Dit is dé plek waar we zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met onze missie, programma's, ledenacties en events. Jij krijgt bij ons de kans om elke dag interessante verhalen te maken. Jij gaat frisse, vernieuwende content maken voor het platform KRO-NCRV.nl en de bijbehorende socials, in welke vorm dan ook. Met ons platform zoeken we de verdieping op rondom onze inspirerende programma's. Je speelt in op de actualiteit en gebruikt deze voor het maken van content. Ook vind je het interessant om op basis van bezoekersgedrag op het platform nieuwe invalshoeken en ideeën op te doen.

Je bent continu bezig met het optimaliseren en perfectioneren van het platform en de socials aan de hand van data en je eigen creativiteit.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Ruime creatieve vrijheid
  • Goede begeleiding
  • Afwisselende projecten
  • Een jong enthousiast team waar het stikt van de creatievelingen
  • Een stagevergoeding(!)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Affiniteit met wat KRO-NCRV doet en maakt
  • Enige ervaring met schrijven (in foutloos Nederlands) en social media is een pré
  • Je hebt ervaring met Adobe programma's, zoals Photoshop, Première Pro en AfterEffects (is een pré)
  • Je denkt en werkt mee aan de dagelijkse invulling van onze onlinekanalen. Denk aan YouTube, Instagram, Facebook Twitter, LinkedIn en diverse websites
  • Je mening en advies geven! Gevraagd of ongevraagd ;-)

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280