Ben je gek op radio, muziek en online? Houd je van schrijven? Kun je niet wachten tot je al jouw ideeën over social media in de praktijk mag brengen met behulp van Photoshop en Premiere? Denk je bij het lezen van deze tekst: ‘Dat ben ik!’? Dan zoeken we jou!'

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

NPO Radio 2 is de radiozender van de Nederlandse Publieke Omroep die staat voor een brede liefde voor muziek. Met dj’s als Ruud de Wild, Annemieke Schollaardt en Gijs Staverman houden wij elke week miljoenen luisteraars aangesloten op wat er speelt. Het hele jaar vinden er toffe evenementen plaats bij NPO Radio 2 met als hoogtepunt de NPO Radio 2 Top 2000! Wat ga je doen?

 • Je schrijft leuke achtergrondartikelen voor de website
 • Relevant nieuws spotten en inhaken waar mogelijk
 • Socialposts voorbereiden en in elkaar zetten met Premiere en / of Photoshop
 • Radiofragmenten omzetten naar online content, voor zowel de site als social media
 • Originele ideeën voor online content tijdens evenementen bedenken en uiteraard helpen bij de uitvoering ervan
 • Het gesprek aangaan met onze luisteraars op social media. Naast het actief beantwoorden van hun vragen, reageer je op hun opmerkingen en creëert hiermee een positieve sfeer rondom onze online content
 • Videofragmenten knippen en eventueel monteren

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een stageplek aan in een jong dynamisch team. Je krijgt te maken met alle facetten van het produceren van online content binnen één van de grootste radiostations van Nederland, en daardoor zal geen stagedag hetzelfde zijn! Ben jíj de online held die we zoeken? Dan ben je meer dan welkom om ons team vanaf februari te komen versterken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Als stagiair online bij NPO Radio 2:

 • Houd je van schrijven en heb je een hekel aan spelfouten
 • Breng je heel wat uren op social media door
 • Volg je een hbo-opleiding die gericht is op media, evenementen en/of communicatie
 • Creatief, oplossingsgericht en assertief
 • Stressbestendig. Niks is jou te gek, jij maakt alles!

Verder ben je enthousiast en vind je het niet erg om af en toe een avond of weekend te werken. En niet geheel onbelangrijk: je luistert graag naar NPO Radio 2 en sluit je jaar graag af met de NPO Radio 2 Top 2000.

Let op: deze stage is niet bedoeld voor mensen die graag radio willen maken. Je werkplek bevindt zich op de redactie van NPO Radio 2 en niet in de radiostudio.

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280