BNR zoekt stagiair voor de nieuwsredactie!

Geen koffie halen, maar quotes! BNR zoekt nieuwe redactie stagiair. En dat is meer dan alleen maar meekijken; bij BNR mag je ook écht aan de slag.

Bij BNR Nieuwsradio kun je aan de slag om alle aspecten van het journalistieke handwerk te leren. Je volgt de politieke ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld, zit bovenop het binnenlandse en buitenlandse nieuws en volgt de laatste economische ontwikkelingen.

Bij BNR zit je als stagiair middenin het nieuws en draai je volledig mee op de redactie; een mooie combinatie van journalistiek en live radio maken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat radio-items maken, interviews voorbereiden en podcasts produceren. Daarnaast sta je in contact met onze correspondenten overal in de wereld. Je leert radioteksten schrijven, audio monteren en video's maken. Na je stage bij BNR heb je een brede journalistieke basis om de steeds veranderende mediawereld in te gaan.

Als stagiair werk je voor de nieuwsprogramma's van onder anderen Bas van Werven, Liesbeth Staats, Kees Dorresteijn en Iwan Verrips. Je kunt ook meedraaien met programma's als De Wereld met Bernard Hammelburg of bijvoorbeeld The Friday Move met Wilfred Genee. Ook is er de mogelijkheid om meer te leren over het maken van podcasts en de snelgroeiende online redactie van BNR.

Wij willen het nieuws binnen onze redactie vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daarom nodigen we uitdrukkelijk stagiaires van alle achtergronden uit om te reageren.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je kunt alleen bij BNR stage lopen als je bent ingeschreven bij een opleiding! Stagiairs ontvangen maandelijks een stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Werken bij BNR Nieuws Radio

Meer over dit bedrijf

BNR is een algemene nieuwszender met nét iets meer aandacht voor ondernemen en economie dan andere zenders. Het redactieteam is jong en enthousiast, en zit in Amsterdam, vlakbij het Amstelstation.


Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280