Vanaf 30 augustus is iedere werkdag om 19 uur 's avonds de nieuwe dagelijkse talkshow van BNNVARA te zien op NPO1. Om beurten ontvangen presentatoren Sophie Hilbrand en Khalid Kasem hoofdrolspelers uit het nieuws voor scherpe, inspirerende en onderhoudende gesprekken over maatschappij, sport, wetenschap en human interest. Daarnaast biedt het programma een podium aan entertainment, kunst, cultuur en natuurlijk.. live muziek!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als muziek stagiair werk je mee aan de dagelijkse productie van gasten en onderwerpen die aan bod komen in de nieuwe talkshow; de ene keer aan tafel, en de andere keer op het podium. Je pitcht nieuwe ideeën tijdens brainstorms en vergaderingen, doet research voor potentiële topics in de uitzendingen, ondersteunt de muziekredacteur met inhoudelijke bijdragen maar ook met het verzamelen en verwerken van beeld, het begeleiden van soundchecks en repetities, het bellen en opvangen van artiesten, enz.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te ontdekken en te groeien. Met de juiste instelling ben je aan het eind van je stage een goede junior redacteur die klaar is voor een eigen plek op een muziekredactie!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent 24/7 met muziek bezig en op de hoogte van alles wat er speelt in de industrie
  • Je hebt creatieve ideeën over de mogelijkheden voor live muziek op TV;
  • Je opereert zorgvuldig en enthousiast tegelijkertijd;
  • Je bevindt je in de laatste fase van een relevante HBO- of WO-opleiding;
  • Je bent ambitieus;
  • Je hebt zin om te leren van én in de dagelijkse talkshowpraktijk;
  • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig;
  • Je hebt een open mind.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Jessica Loomans

+31 035 6466281