Schrijftalent bij Reisbizz

Heb jij oog voor detail, ben jij een tikkeltje perfectionistisch en kun jij zelfstandig werken? Word jij blij van het schrijven van actuele nieuwsberichten met waarde voor de Nederlandstalige en Belgische reisindustrie? En houd je van een actieve rol? Dan wacht een team creatieve mensen op een gezellig kantoor in het hart van Schiphol op jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor de titel Reisbizz, hét vakblad voor reisprofessionals, zoeken wij een ambitieuze (web)redacteur of journalist in opleiding die vanaf dag één op dagelijkse basis (nieuws)artikelen schrijft. Met andere woorden: jij hebt de échte hands-on-mentaliteit. Je pakt gerust de telefoon op voor een goede ‘quote’ van een woordvoerder van bijvoorbeeld KLM of doet verslag van een de aankomst van een cruiseschip in de Rotterdamse haven. Want het ligt in jouw aard om je vingers achter het werkelijke nieuws te krijgen.Niet alleen draait jouw stage om het schrijven van prikkelende teksten; je komt midden in een grote update van onze websites en sociale mediakanalen terecht. Denk daarbij aan nieuwe rubrieken en het vergroten van onze online zichtbaarheid. Benieuwd hoe we jouw creatieve brein hiervoor willen inzetten? Daarover vertellen we je uiteraard graag meer, onder het genot van een goede kop koffie op ons (gewoonlijk) bruisende kantoor: The Base te Schiphol.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wie zijn wij:Wij zijn Reismedia Group, een jonge dynamische uitgever met kantoor in hartje Schiphol. Ons team van ervaren journalisten is verantwoordelijk voor diverse websites en print magazines voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Met titels als Luchtvaartnieuws, Zakenreisnieuws, Triptalk en Reisbizz bereiken wij ruim een miljoen unieke lezers per maand.Wat bieden wij:
 • Wij bieden een prettige en leerzame werkplek waar jij een volwaardige rol binnen het team kunt innemen;

 • Wij bieden een creatieve en dynamische werkomgeving, en een kans jouw netwerk binnen korte tijd te vergroten;

 • We zijn enthousiaste proactieve aanpakkers en hopen dit ook in onze stagiaires te herkennen;

 • Wij bieden voldoende begeleiding en nemen de tijd om met elkaar te socializen;

 • Vanzelfsprekend ontvang je een stagevergoeding van €350 op basis van 40 uur.

 • Parttime mogelijk (minimaal 32 uur).


Doorgroeien en duur van de stage:Wij zoeken Stagiair(e)s Journalistiek/Webredactie met de mogelijkheid door te groeien naar een indiensttreding indien blijk wordt gegeven van talent, kwaliteit en doorzettingsvermogen. Duur van de stage wordt in overleg bepaald, echter minimaal 3 maanden.


Interesse?Zie jij jezelf met ons mee-ontwikkelen? Dan wachten wij op jouw motivatiebrief en cv. Een dag meelopen op de redactie om de sfeer te proeven is vanzelfsprekend ook mogelijk. Neem voor eventuele vragen contact op met Rob Somsen via 020-3330095.


HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wie ben jij?

 • Je volgt minimaal een hbo-opleiding journalistiek, communicatie of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal;
 • Je hebt oog voor detail en bent een tikkeltje perfectionistisch;
 • Je bent creatief en denkt ‘out of the box’;
 • Je bent kritisch en luistert en denkt mee met je collega’s;
 • Je bent flexibel en kunt toewerken naar een deadline;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, transparant en bent prettig in de omgang;
 • Je kunt werken onder druk en bent een echte doorzetter;
 • Je maakt je werk af en werkt gestructureerd;
 • Je functioneert goed in een team met collega’s;
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 km van Schiphol;

Werken bij Reismedia BV

Meer over dit bedrijf

Reismedia Group is als uitgever verantwoordelijk voor diverse (digitale) magazines voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast diverse websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines uit. Daarnaast worden er (zaken)reismagazines voor derden gemaakt, social media werkzaamheden uitgevoerd en online nieuws verzorgd voor derden.

Reismedia Group organiseert ook events voor de reisindustrie, voor werkzoekenden en de zakenreisindustrie waaronder de Beroepenmarkt, de verkiezing van 'Corporate Travel Professional of the Year', ‘Airline of the Year’ en ‘Travel Management Company of the Year’. Verder is Reismedia mede-initiatiefnemer van de Business Travel & Mobility Club.

Reismedia Group is een dynamische, informele en internationaal georiënteerde organisatie die in bijna twintig jaar tijd een duidelijke plaats in de luchtvaart- en reiswereld in Nederland, België, de Nederlandse Antillen en Suriname heeft veroverd. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd op Schiphol Centrum in The Base, een dynamische locatie midden tussen luchtvaartmaatschappijen en (zaken)reisbedrijven, en op loopafstand van het openbaar vervoer en de vertrek- en aankomsthal van de luchthaven. The Base beschikt, onder meer, over een eigen restaurant, Starbucks-vestiging, AH to Go en sportschool.

Wij onderscheiden ons binnen de reisindustrie omdat we schrijven voor onze lezers en abonnees. Daarmee bieden we adverteerders een platform van betrokken lezers, in plaats van dat we uitsluitend schrijven voor adverteerders.

Medewerkers hebben een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, eigen inbreng en krijgen de kans zich op professioneel vlak verder te ontplooien en veel te reizen.

Reismedia BV is een Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB (ECABO) leerbedrijf.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280