First Dates via TikTok, Spuiten en Slikken met Instagram Effecten, Kassa in augmented reality, #BOOS op Twitch of 3 op Reis in voice? Jij gaat het maken!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De ene helft van je tijd zet je samen met je team trends en nieuwe technologieën in als nieuw onderdeel binnen BNNVARA en of onze bestaande merkverhalen (bijvoorbeeld 3 op Reis, de Nieuws BV, Over Mijn Lijk, First Dates, Kassa en Spuiten en Slikken). En in de andere helft van je tijd verdiep je je vol in een zelfgekozen trend.

Afstudeeropdracht is mogelijk.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek waar je het gehéle creatieve proces gaat doorlopen, je de skills leert om trends te vertalen naar nieuwe verhaalvormen en je eigen gevalideerde masterplan in elkaar zet. En heb je, als je het een beetje slim aanpakt, een sterk (media)netwerk om je heen opgebouwd!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Jouw favoriete onderdeel binnen het creatieve proces is de onderzoeks- en conceptfase waarin je in meerdere iteraties het probleem van de beoogde doelgroep weet op te lossen.
  • Je hebt een oog voor de laatste tech, maatschappij en mediatrends óf de bereidheid hier vól in te duiken.
  • Je bent creatief, kan prachtig binnen de lijntjes kleuren, maar krijgt meer energie wanneer je er vol buiten los mag.

En je wil vooral het verschil maken, zodat je jezelf en BNNVARA een tandje hoger schopt.

Solliciteer direct, zodat wij snel je motivatie, cv en link naar portfolio kunnen bekijken.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280