Bij de KRO-NCRV zoeken wij een online content stagiair (36 uur per week) voor een periode van 5 maanden vanaf september 2023 (startdatum in overleg).

KRO-NCRV is een eigentijds mediabedrijf die programma’s maakt die ertoe doen, je laat nadenken, je inspireert en prikkelt. We maken radio, tv en online content waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Taboes worden bespreekbaar gemaakt en verhalen worden verteld met lef, humor en inspiratie. Een kritische noot is altijd belangrijk en dit is ook waarin we jou nodig hebben! Onze verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Denk groots, hier mag het.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je maakt deel uit van het Online Content Team, wat weer valt onder de afdeling Digitaal Marketing. Dit is dé plek waar we zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met onze missie, programma's, ledenacties en events. Jij krijgt bij ons de kans om elke dag interessante verhalen te maken. Jij gaat frisse, vernieuwende content maken voor het platform KRO-NCRV.nl en de bijbehorende socials, in welke vorm dan ook. Met ons platform zoeken we de verdieping op rondom onze inspirerende programma's. Je speelt in op de actualiteit en gebruikt deze voor het maken van content.

Ook vind je het interessant om op basis van bezoekersgedrag op het platform nieuwe invalshoeken en ideeën op te doen. Je bent continu bezig met het optimaliseren en perfectioneren van het platform en de socials aan de hand van data en je eigen creativiteit.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Ruime creatieve vrijheid
  • Goede begeleiding
  • Afwisselende projecten
  • Een jong enthousiast team waar het stikt van de creatievelingen
  • Een stagevergoeding(!)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt affiniteit met wat KRO-NCRV doet en maakt
  • Je hebt enige ervaring met schrijven (in foutloos Nederlands) en social media is een pré
  • Je hebt ervaring met Adobe programma's, zoals Photoshop, Première Pro en AfterEffects (is een pré)
  • Je denkt en werkt mee aan de dagelijkse invulling van onze onlinekanalen. Denk aan YouTube, Instagram, Facebook Twitter, LinkedIn en diverse websites 
  • Je mening en advies geven! Gevraagd of ongevraagd ;-)

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280