LVB Team Brand Publishing zoekt een veelzijdige, enthousiaste en creatieve content-stagiair die heel enthousiast wordt van het schrijven van goede content. Online én print. Natuurlijk heb je ervaring met het schrijven van content. Je bent er best goed in. En je vindt het ook nog eens leuk.

Verder houd je van aanpakken, ben je gedreven, denk je graag mee met content directors over goede content, leuke invalshoeken en concepten. Natuurlijk wil je dé ultieme tekst af te leveren, die ook nog eens wordt gelezen (en gedeeld) door de doelgroep. Je vindt het leuk om mensen te interviewen en daar een pakkende tekst van te maken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Team Brand Publishing maak je content. Heel veel content. Je neemt tijdens je stage interviews af, doet deskresearch en schrijft diverse soorten teksten. Van lange interviews tot online short copy. Samen met je collega’s vorm je de spil tussen klanten en hun doelgroep. Je denkt mee over onderwerpen, deelt je contentideeën, doet mee aan brainstorms, schrijft content voor online platforms, nieuwsbrieven en magazines. Daarbij vind je het ook leuk om productionele werkzaamheden te doen. Dus als er iets geregeld moet worden, ben jij daarvoor de perfecte persoon.

Kortom: een belangrijke schakel in ons team. Team Brand Publishing bestaat uit 6 enthousiaste professionals. Ervaren mensen én jonge talenten. Een mooie mix waar je veel van kunt leren. Er heerst een informele en open sfeer. Als content-stagiair bij LVB ben je onderdeel van dit team van contentmakers.

Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee. Wij werken onder meer voor A-merken als UWV, ABN AMRO, Vattenfall, NS, PostNL, A. Vogel, Wereld Natuur Fonds, MKB Nederland, de Gemeente Den Haag en Bol.com. LVB bestaat naast Brand Publishing uit nog 7 teams. Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij de andere disciplines die zich bezighouden, zoals PR & Social Media, Video, Campagnes, Podcasts en LOVEBRAND DESIGNERS.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een inspirerende en afwisselende stage bij een ambitieus en prijswinnend bureau met platte organisatiestructuur en ontzettend leuke mensen. En uiteraard een passende stagevergoeding.

We zitten (gelukkig!) regelmatig op kantoor. De sfeer? Die is altijd goed. En informeel, maar professioneel. Bij LVB werken we hard, maar we maken ook tijd voor borrels en feestjes. Lees meer over Club LVB op www.lvb.nl.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Studie hbo/wo op het gebied van journalistiek, communicatie of media
  • Affiniteit met content marketing, (nieuws)media en social media
  • Je bent een schrijftalent en beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Nieuwsgierig en leergierig
  • Proactief en creatief
  • Niet bang om initiatief te nemen
  • Je kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken
  • Goede sociale vaardigheden
  • Je weet van aanpakken, bij jou zijn dingen snel en goed geregeld

Wie is LVB B.V.

LVB is een marketing-, content- & communicatiebureau met als belofte: full-service, full-specialist. Werkend vanuit één geïntegreerde gedachte – als een club – georganiseerd in specialistische teams. Social, Public, Campaigns, Video, PR, Lovebrand Designers, Brand Strategy en Brand Publishing. Zo bouwt LVB samen met haar klanten aan het merk én een groeiende omzet. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, Vattenfall, UWV, Gemeente Den Haag, Bol.com, PostNL, NS en KPMG. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van (content)marketing. Daarmee vallen ze geregeld in de prijzen in binnen én buiten Nederland. Ga voor meer informatie naar www.lvb.nl.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280