The voice of Holland is zijn niet meer weg te denken uit het televisielandschap. Met wekelijks ruim twee miljoen kijkers, is het nog altijd de grootste talentenjacht van Nederland. Dat succes is mede te danken aan de ijzersterke digitale extensies. Via social media, de website en een eigen app worden dagelijks honderdduizenden mensen bereikt.

Wij bieden jou als ambitieuze student de unieke kans om mee te draaien in het team dat verantwoordelijk is voor alle social content van The voice of Holland – Digital!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je wordt een volwaardig redactielid van het Voice-team. Alles wat er op de redactie gedaan wordt, doe jij ook. De week wordt altijd afgetrapt met een brainstorm. De beste ideeën worden verzameld en dan gaan jij en je collega’s aan de slag. Soms word je op pad gestuurd met een foto-/videocamera en ga je individueel of met een collega een item draaien. Je monteert video’s, maakt de mooiste creaties in Photoshop, schrijft humoristische teksten voor social mediaposts en modereert reacties.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een unieke stageplek waar je studiegenoten jaloers op zullen zijn. Een plek bij het grootste programma van Nederland en waar je elke dag iets nieuws leert. Waar je persoonlijke begeleiding krijgt van professionals die al jaren in het vak zitten en junioren die net hun studie hebben afgerond. De perfecte mix.


Tot slot kijken wij samen naar jouw leerdoelen en hoe wij die aan kunnen laten sluiten bij jouw werkzaamheden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Relevante media opleiding;
  • Verslaafd aan social media, Facebook, Instagram, TikTok;
  • Ervaring met Adobe Creative Suite; Photoshop & Premiere Pro zijn een pré, de rest is mooi meegenomen;
  • Creatieve pen; je schrijft foutloos Nederlands en je bent dol op woordgrappen;
  • Je denkt in beelden;
  • Punctueel, georganiseerd en een teamplayer;
  • Goede gesprekspartner; sterke sociale persoonlijkheid;
  • Flexibele instelling, niet vies van overwerken;
  • Beschikbaar in het weekend en avonden.

Wie is ITV Studios Netherlands B.V.

Wij willen inspireren en doen dat zowel in de organisatie als ver daarbuiten. Met programma’s als The Voice, Ik Hou van Holland, Married at First Sight, Weet Ik Veel, Bommetje, Het Perfecte Plaatje, De Wereld Rond met 80-jarigen, Love Island en Oogappels weten we miljoenen mensen te raken. ITV Studios Netherlands is een bedrijf waar we door middel van onze creativiteit en kwaliteit mensen inspireren. MORE THAN TV ITV is een van de grootste mediabedrijven in de UK. ITV bestaat uit enerzijds het grootste commerciële televisienetwerk in Engeland met diverse zenders. Maar ITV is meer dan alleen televisie. Het is ook een wereldwijd productie- en distributiebedrijf, genaamd ITV Studios. ITV Studios heeft in 14 landen lokale productiehuizen. ITV Studios Netherlands is er daar 1 van. Wereldwijd werken er meer dan 5000 mensen voor ITV. Global Entertainment, ITV Studios (GE) richt zich op de internationale verkoop en exploitatie van formats uit de catalogus van ITV Studios, Talpa, Armoza en Twofour. En daaronder vallen onder andere wereldwijd fenomeen The Voice en de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior (122 versies in meer dan 180 landen). Maar ook het populaire ‘Love Island’, ‘Hell’s Kitchen’, ‘I’m A Celebrity…Get Me Out of Here’, ‘The Four’, ‘The Chase’ maar ook ‘Ik hou van Holland’. GE staat bekend om haar expertise op het gebied van het managen van shows die een groot publiek trekken, een groot mondiaal commercieel potentieel hebben en content via allerlei manieren, waaronder merklicenties, merchandising, commerciële integratie en digitale en sociale activiteiten, te monetariseren. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende ITV Studios-shows.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280