Dé stage voor de sportfanaat!

Bij Ziggo Sport krijg je het grootste aanbod aan topsport voorgeschoteld: van de vetste races tot spannendste voetbalwedstrijden. Om dit exclusieve sportaanbod van de televisie door te vertalen naar social media zijn we op zoek naar een stagiair Digital Creative/Social media editor, vanaf september 2024 tot en met februari 2025.

Til jij onze social media mee naar een hoger niveau?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je houdt de social media kanalen up-to-date met creatieve en op de actualiteit gerichte visuals en video’s. Ook produceer je content voor onze website. Tijdens je diensten kijk je waar kansen liggen om fans te winnen en engagement te genereren met mooie posts. Je maakt een content-planning met de meest aansprekende en belangrijke wedstrijden/races/events, waardoor je zoveel mogelijk volgers enthousiast maakt voor onze live content op tv. Met jouw inbreng zorg je ervoor dat de redactie meer zaken kan aanpakken.

Omdat we met een kleine groep vaste redacteuren werken, maar heel veel wisselende diensten hebben, zal je met verschillende medewerkers en externe freelancers te maken hebben binnen het Ziggo Sport Social Media team.

Wat
BIEDEN WIJ?

VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

We zijn flexibel in de begin- en einddatum.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en volgt een opleiding op dat niveau waarin je te maken hebt met de skills die wij van je vragen.
  • Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied.
  • Je hebt uitstekende computervaardigheden. Je beheerst video-editing, hebt photoshop-skills en bent volledig thuis op de social media kanalen Twitter, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube.
  • Je bent vaardig in het schrijven, beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en weet pakkende teksten te plaatsen.
  • Je hebt veel kennis van de sporten die wij uitzenden: voetbal, autosport, MotoGP, basketbal, tennis, golf, atletiek, volleybal, handbal, wielrennen, hockey, rugby en nog veel meer.
  • Kortom: je bent een sportliefhebber pur sang.
  • Werktijden zijn in principe van 09:00 tot 17:00 uur, maar uiteraard zijn er ook mogelijkheden om mee te draaien in de avond- en weekenddiensten.

We zijn op zoek naar stagiairs voor de periode vanaf begin september en zijn flexibel in start- en einddatum.

 

Werken bij Ziggo Sport

Meer over dit bedrijf

Ziggo Sport is de sportzender van Nederland. Kijk de spannendste races, de beste duels en zie je Oranje-helden schitteren. Live op Ziggo Sport.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280