Heb jij een enorme interesse in eten, drinken en koken? Verlies jij je in kookboeken, test je graag recepten en kun je eindeloos naar kookprogramma’s kijken, maar heb je ook een vlotte pen en wil je graag ervaring opdoen binnen de media? Dan zoeken wij jou!

Zoek jij een uitdagende stage waarin je alle facetten van het tv-maken ontdekt? Dit najaar maken wij voor RTL 4 elke werkdag het dagelijkse live programma Koffietijd. Met vooraf gedraaide instarts en goed voorbereide gesprekken in de studio, waarin journalistiek en entertainment samenkomen. Én natuurlijk koken! Wil jij stage lopen op onze redactie? Reageer dan snel. Ben jij onze nieuwe culinair redacteur? Reageer dan snel.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je schrijft pakkende teksten en culinaire artikelen voor de brede Koffietijd doelgroep online;
 • Je hebt voortdurend je ogen open voor leuke, vernieuwende content waar Koffietijd op culinair gebied rijker van wordt;
 • Je draagt creatieve culinaire onderwerpen aan voor in de uitzending en bereidt deze voor;
 • Schrijft draaiboeken en werkt recepten uit;
 • Je publiceert en onderhoudt content in ons CMS.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een groot en gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een stage bij Talpa Entertainment Producties laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een echte professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen in ons bedrijf. Onze professionals staan klaar om je te begeleiden.

Heb jij de juiste inzet en een goede dosis ondernemerszin? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa Entertainment Producties mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Verbonden aan een WO/HBO opleiding gericht op media;
 • Gek op koken en alles wat met eten te maken heeft;
 • Brede kennis van eten en ingrediënten;
 • Zeer goed taalgevoel en vlotte pen;
 • Creatief en regeltante- of neef; Punctueel, georganiseerd en een harde werker;
 • Vanaf half augustus tot half januari;
 • Sociale persoonlijkheid, flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Werken bij Talpa Entertainment Productions

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Productions is een Nederlands televisieproductiemaatschappij, die in 2019 is opgericht door mediatycoon John de Mol. Wij ontwikkelen en produceren cross mediale formats voor een breed publiek, gericht op humor, talent en maatschappelijke thema’s. We willen met onze programma’s vermaken, inspireren en verbinden. En met programma’s als We Want More, Marble Mania, Lang Leve de Liefde, Linda’s Wintermaand en Jachtseizoen weten we miljoenen mensen te raken. Graag vertellen we je meer over onze organisatie, idealen en ambities en geven we antwoord op jouw vragen. En uiteraard zijn we benieuwd naar jouw idealen en ambities en hopen we je bij één van onze producties te verwelkomen. Wij zijn onderdeel van Talpa Network, ook zij hebben een pagina met stage mogelijkheden bij oa Radio 538, Stuk TV of LINDA. Talpa Entertainment Productions heeft vestigingen in Amsterdam, Laren (NH) en Eemnes.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280