Heb je een grote passie voor televisieprogramma’s? Kijk alles wat er op televisie en de streamingsdiensten te zien is, van De Bachelor tot Wie is de Mol? en van BinnensteBuiten tot Vandaag Inside? En zit loop je over van ideeën voor nieuwe televisieprogramma’s? Dan ben je bij Fabiola aan het juiste adres, want wij zoeken vanaf januari/februari 2023 een creatieve stagiair voor onze afdeling programma-ontwikkeling!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je komt stagelopen bij het creatieve hart van Fabiola, waar we programma’s ontwikkelen voor zowel commerciële als publieke zenders en voor de streamingsdiensten. Je wordt volledig onderdeel van ons team en dat betekent:

  • Je doet research voor nieuwe programma’s en ideeën
  • Je denkt mee in onze tweewekelijkse denktank
  • Je ontwikkelt je eigen en al bestaande ideeën
  • Je ontwerpt pitches
  • Je kijkt mee naar buitenlandse formats En je kijkt natuurlijk heel veel televisie!

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt stagelopen bij het creatieve hart van Fabiola en ook een van de gezelligste afdelingen van het bedrijf waar we vaak tijd vrijmaken om bij te praten over wat iedereen gezien heeft op televisie. We werken met een klein team vol televisiefanaten, waardoor je eigen inbreng altijd erg gewaardeerd wordt.

Daarnaast zitten we op een toplocatie in Amsterdam aan het IJ met gratis parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met OV.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een creatieve en leergierige student met een grote passie voor televisie die het leuk vindt om research te doen naar zeer uiteenlopende onderwerpen, creatief wil meedenken en niet bang is om zijn/haar mening te geven. Iemand die dus echt wil leren hoe tv-programma’s in elkaar zitten.

Je hebt daarnaast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ervaring met PowerPoint en Photoshop is een pré.

Werken bij Fabiola BV

Meer over dit bedrijf

Fabiola produceert programma’s in alle genres voor alle omroepen en zenders in Nederland. Bekende titels zijn Man bijt hond (SBS6), Topdokters (RTL4), De TV kijker van het jaar (NPO1/AVROTROS), De Alleskunner (SBS6) en Groeten uit 19xx (RTL4). Fabiola is gevestigd in Amsterdam. Fabiola is een samenwerking van de prominente Belgische productiehuizen Woestijnvis en Lecter Media. De twee producenten bundelen hiermee hun creatieve krachten in Nederland. Woestijnvis en Lecter Media zijn bekend van programma’s als De Slimste Mens, De Mol, Hotel Römantiek, Man Bijt Hond en Groeten Uit 19xx.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280