Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij het creatieve denkproces om tot een programma te komen? En ben je ook nog eens beschikbaar vanaf januari 2023 voor in ieder geval 5 maanden? Dan is Monday Media op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie-stagiaire programmaontwikkeling ben je onderdeel van de spil van het bedrijf. Je helpt proactief bij lopende projecten en bent ondersteunend in het creatieve proces. Research, casting, beeldredactie, pilots draaien, monteren: zomaar een greep uit de mogelijkheden van de stage. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken, en kent je social media pappenheimers om interessante types voor een programma te scouten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke en vooral leerzame stageplaats waar je enorm kan groeien in je creativiteit volledig los kan gaan.

Stuur een motivatie, CV en enkele toffe voorbeelden van ontwerpen die jij hebt gemaakt. En wie weet verwelkomen we je binnenkort met confetti op ons kantoor in Amsterdam Noord!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Als redactie-stagiair Programma ontwikkeling ben je goed in research, casting, beeldredactie, pilots draaien, monteren: zomaar een greep uit de mogelijkheden van de stage. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken, en kent je social media pappenheimers om interessante types voor een programma te scouten.

Werken bij Monday Media

Meer over dit bedrijf

Monday Media (voorheen Strix) is een middelgroot creatief productiebedrijf dat programma’s produceert van reality tot een docu-serie voor de NPO maar ook voor verschillende streamers. Titels die wij maken zijn: Million Dollar Island, Say Yes To The Dress en verschillende docu series zoals Ik Woke Van Jou. We zijn een gezellig en toegankelijk bedrijf waar ruimte is om te leren en ontwikkelen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280