Zin om het vak van radiomaker ėn online redacteur onder de knie te krijgen in een creatieve, dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou! Vanaf 31 augustus is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij Gijs 2.0, elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 2. Het best beluisterde lunchprogramma van de Nederlandse radio, voor de luisteraar die houdt van lekkere muziek en die wil weten wat er speelt in de wereld. Met dagelijks bekende gasten uit het nieuws en entertainment. Gijs 2.0 is vrolijk, onderhoudend en bezorgt je altijd een goed humeur! Wil je 5 maanden meelopen met het team dat hiervoor verantwoordelijk is? Laat dan nu van je horen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent inzetbaar voor de online-kanalen van Gijs 2.0 maar helpt ook mee met de totstandkoming van de uitzending. Samen met het team van Gijs 2.0 kom je met ideeën hoe we Gijs 2.0 die dag op social media presenteren en kom je met mogelijke onderwerpen voor in de uitzending. Beide werk je uit.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt 5 maanden te werken in een dynamische omgeving waar verschillende radioprogramma's voor KRO-NCRV worden gemaakt. Je krijgt veel vrijheid om je alle facetten van radiomaker en online redacteur eigen te maken. Even een leuke gast regelen? De Instagram Story updaten of even snel iets monteren in Omniplayer? Wij helpen je zodat je dit na 5 maanden moeiteloos afgaat. Daarnaast kom je te werken met makers die liefde voor het vak hebben, hard werken, elke dag voor het beste eindproduct gaan en onderweg veel lol hebben.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Social media heeft voor jou geen geheimen. Je hebt een gezonde Instagram-verslaving en weet precies hoe je op Facebook de doelgroep van NPO Radio 2 en Gijs 2.0 aanspreekt. Je weet hoe je video’s monteert in Adobe Premiere Pro of een soortgelijk programma. Daarnaast heb je interesse in muziek en entertainment. Je bent op de hoogte van de laatste trends en weet je hoe je ideeën op een originele en creatieve manier kunt verwerken tot content voor onze sociale kanalen en de uitzending. Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief en komt met nieuwe ideeën. In teamverband werken gaat je makkelijk af.

Wie is KRO-NCRV

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280