Jij wil alles leren over content maken, je bent creatief en hebt interesse in christelijke jongeren. Je voelt je op je plek in een jong team dat zich snel ontwikkelt en waar jouw inbreng wordt gewaardeerd. Jij bent de content stagiair waar BEAM naar op zoek is.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je schrijft voor ons magazine, onze site (zowel korte nieuwsberichten en columns als langere achtergrondartikelen en interviews) en onze socials. Je woont redactievergaderingen bij en pitcht je eigen ideeën. Je denkt mee en ontwikkelt nieuwe rubrieken, hebt direct contact met onze doelgroep, denkt mee over beeld en vormgeving en nog veel meer.

Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid als je laat zien wat je kunt. Daarbij zijn we een jonge redactie waar talent een grote kans heeft om na een stage te blijven plakken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Vrijheid: Bij BEAM is er ruimte om te nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan.

Begeleiding: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden.

Beloning: Er is € 475,- bruto stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week.

Kansen: werken aan ons magazine, social media, video's, evenementen, site, analytics, nieuwe concepten. Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jou past.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair heeft een passie voor schrijven en socials. Je vindt jongeren te gek en je beheerst de Nederlandse taal. Je bent creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding die iets te maken heeft met media, taal of video. Affiniteit met het christelijk geloof is een must.

Wie zijn wij? BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep en zoekt stagiaires die content willen maken vanaf september 2024.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP