Heb jij al uren gamevideo’s gekeken op YouTube en heb je nu de ambitie om zelf de allerbeste en meest bekeken gamevideo’s te maken op YouTube? Dan ben je bij Studio Catwise aan het goede adres. Wij zoeken voor de productie van Legends of Gaming een stagiair die van de content director (a.k.a. De Regie) gaat leren en samen met hem en het team de inhoud van een nieuw seizoen Legends of Gaming vorm gaat geven.

Dit zijn wij: Studio Catwise is een nieuwe frisse YouTube first productiestudio in hartje Amsterdam. We zijn onderdeel van YouTube bureau 5PM en werken dus zij aan zij met de allerbeste YouTube experts van Nederland. We zijn gespecialiseerd in het genereren van watchtime op YouTube. We maken video’s voor merken, en die mensen graag willen zien. Omdat ze een oplossing zijn voor een probleem of behoefte. Soms in een typische help video, en soms in een vette entertainende serie zoals Legends of Gaming.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair content ben je een volwaardig lid van het productieteam van Legends of Gaming. Samen met de content director ben je verantwoordelijk voor de inhoud en opbouw van de video’s. Je bedenkt challenges binnen games en je struint de game-stores af op zoek naar onontdekte game pareltjes. Je test challenges en helpt bij het opzetten van de techniek en systemen.

Je helpt tijdens de draaidagen de Legends en de crew. Je bedenkt goede titels en maakt in Photoshop thumbnails die passen bij de geproduceerde video’s.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Werken op topniveau en voor een miljoenen publiek
 • Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte experts
 • Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!)
 • Geen koffie-haal-stage dus, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol
 • Elke dag een lekkere lunch!
 • Vergoeding: €300 bruto bij fulltime stage
 • Een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

Stuur je C.V. met je motivatie en relevante ervaring. We maken graag kennis!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een enthousiaste selfstarter die van aanpakken weet. Je bent creatief, durft je ideeën te verkondigen en werkt graag in een team. Je speelt en/of kijkt allerlei verschillende games, van GTA en Minecraft tot COD en Mario Party. Je bent bekend met de nationale en/of internationale gaming scene op YouTube en hebt zin om nieuwe ideeën onder begeleiding van onze professionals uit te werken. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en vindt het prima om in de drukke draaiperiodes wat langer te blijven, en dat daarna weer te compenseren.

 • Je doet een relevante MBO, HBO of WO-studie
 • Je bent bekend met het YouTube gaming landschap (nationaal en/of internationaal)
 • Je hebt een hoge kwaliteitsstandaard
 • Je vindt het geen probleem om naar Amsterdam reizen - Het is een pré als je ervaring hebt met Adobe Photoshop
 • Je bezit een gezonde dosis media-ambitie
 • Je bent snel, creatief en je kunt intensief samenwerken in een gemotiveerd team
 • Je houdt van gezelligheid!

Duur: minimaal 3 maanden, graag meer Voor: 32/40 uur per week

Soort stage: Video / Media / Content / Social

Opleidingsniveau: MBO/HBO/WO

Werken bij Studio Catwise

Meer over dit bedrijf

Studio Catwise is een YouTube first productiestudio in hartje Amsterdam. We zijn onderdeel van YouTube bureau 5PM en werken dus zij aan zij met de allerbeste YouTube experts van Nederland. We zijn gespecialiseerd in het genereren van Watchtime op YouTube. Kijkers zitten met een probleem of hebben een bepaalde behoefte. En dat betekent dat wij video’s gaan maken voor en met merken, die voorzien in de behoefte van de kijker. Soms in een typische help video, en soms in een vette entertainende serie.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280