Ben jij makkelijk in de omgang, heb jij een goede dosis mensenkennis en ben jij proactief? En lijkt het jou bijzonder om mee te werken aan het leukste datingprogramma op de Nederlandse televisie?

Bij de redactie van Lang Leve de Liefde zijn wij per juli op zoek naar een enthousiaste casting stagiair. Je leert over alle facetten van ons castingproces, koppelt de leukste kandidaten aan elkaar en draait dagelijks mee in ons hechte team. Ben jij de cupido die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor Lang Leve de Liefde zijn we op zoek naar een stagiair die de castingredactie ondersteunt. Je verwerkt aanmeldingen, je belt onze kandidaten om ze uit te nodigen voor castinggesprekken, je helpt mee met het monteren van de castingvideo’s en je denkt mee over welke kandidaten een mooie match zouden kunnen zijn.

Kortom: je volgt een leerzame stage waarin je alles leert over het castingproces en waarin veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een omgeving waarin passie, groei en creativiteit hoog in het vaandel staan;
  • Aandacht voor ontwikkeling;
  • Een hecht team in een omgeving vol energie.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een mbo-, hbo- of wo-opleiding in de richting van communicatie, journalistiek of media;
  • Je bent voor minimaal 4 of 5 maanden beschikbaar (vanaf 8 óf 22 juli);
  • Je bent bekend met Première Pro of bent een snelle leerling;
  • Je hebt een vlotte pen en bent communicatief sterk;
  • Je bent leergierig en proactief;
  • Je hebt een passie voor je opleiding en het bijbehorende vakgebied;
  • Je blijft relaxed onder druk en bent flexibel.

Werken bij Talpa Studios

Meer over dit bedrijf

Talpa Studios is een Nederlandse televisieproductiemaatschappij, die is opgericht door mediatycoon John de Mol. Wij ontwikkelen en produceren crossmediale formats voor een breed publiek, gericht op humor, talent en maatschappelijke thema’s. We willen met onze programma’s vermaken, inspireren en verbinden. En met programma’s als We Want More, Marble Mania, Lang Leve de Liefde en Jachtseizoen weten we miljoenen mensen te raken. Graag vertellen we je meer over onze organisatie, idealen en ambities en geven we antwoord op al jouw vragen. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw idealen en ambities en hopen we je bij één van onze producties te verwelkomen. Wij zijn onderdeel van Talpa Network, en ook zij hebben een pagina met stagemogelijkheden bij o.a. Radio 538, StukTV of LINDA.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280