Skyhigh TV. Je kent ons misschien wel van De Slechtste Chauffeur van Nederland, De Slimste Mens, Uit de Kast en Het Familiediner. We maken, bedenken en verkopen televisieprogramma's en formats in binnen -en buitenland.

Vanuit mediastad Hilversum trekken onze teams elke dag het land in om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen, wordt er hard gewerkt (én gelachen) in de studio’s en blijft een deel op kantoor om daar de programma’s, inhoudelijk en productioneel, aan te sturen

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor onze castingafdeling zijn we op per februari 2021- op zoek naar een steengoede redactie stagiair die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende stage.

Als castingredactie stagiair doe je research, zoek en benader je potentiële kandidaten en heb je een neus voor goede verhalen! Je bent niet bang om te bellen of je wil je hier graag in ontwikkelen. Verhalen tot op de bodem uitpluizen is wat je 't liefste doet!

Wil jij aan de voet staan van vele nieuwe televisieprogramma’s en hou je van hard werken? Studeer je journalistiek of een vergelijkbare studie en ben je klaar om een periode te gaan knallen? Kom dan bij de castingafdeling!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame, uitdagende stageplek!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij: een student Journalistiek, aan de MEM, of doe je een vergelijkbare studie -nauwkeurig in schrijven -een goede en kritische luisteraar -een beller in plaats van een mailer?

Wie is Skyhigh TV

Skyhigh TV. Je kent ons misschien wel van De Slechtste Chauffeur van Nederland, De Slimste Mens, Uit de Kast en Het Familiediner. We maken, bedenken en verkopen televisieprogramma's en formats in binnen -en buitenland. Vanuit mediastad Hilversum trekken onze teams elke dag het land in om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen, wordt er hard gewerkt (én gelachen) in de studio’s en blijft een deel op kantoor om daar de programma’s, inhoudelijk en productioneel, aan te sturen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280