Ben jij makkelijk in de omgang, heb jij een goede dosis mensenkennis en ben jij pro-actief? Lijkt het jou tof om te mogen werken bij een van de meest bekende mediabedrijven in Nederland?

Bij de redactie van Lang Leve de Liefde zijn wij per juni op zoek naar een enthousiaste casting stagiair. Je leert alles over het castingproces van begin tot eind, koppelt de leukste kandidaten aan elkaar en draait dagelijks mee in ons hechte team. Ben jij de cupido die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor een dagelijkse datingprogramma zijn we op zoek naar een stagiair die de castingredactie wil ondersteunen. Je verwerkt de aanmeldingen, bent het aanspreekpunt voor onze kandidaten en helpt mee met het monteren van de castingvideo’s. Zo krijg je de kans om de leukste matches te maken en ervaring op te doen in het werkveld.

Je volgt een leerzame stage waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een omgeving waarin passie, groei, creativiteit, leiderschap en vertrouwen hoog in het vaandel staan;
  • Veel aandacht voor ontwikkeling;
  • Een omgeving vol energie.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van Communicatie, Journalistiek, (interactive) Media (&Entertainmentmanagement);
  • Je bent voor minimaal 4 á 5 maanden beschikbaar;
  • Je bent bekend met Première Pro en hebt een vlotte pen;
  • Je bent leergierig en pro-actief;
  • Je hebt een passie voor de opleiding en het bijbehorende vakgebied;
  • Je blijft relaxed onder druk, bent flexibel en communicatief sterk;
  • Je zoekt een leerzame stageperiode, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng.

Werken bij Talpa Entertainment Productions B.V.

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Producties is een Nederlands televisieproductiemaatschappij, dat vorig jaar is opgericht door mediatycoon John de Mol. Wij ontwikkelen en produceren cross mediale formats voor een breed publiek, gericht op humor, talent en maatschappelijke thema’s. We willen met onze programma’s vermaken, inspireren en verbinden. En met programma’s als We Want More, Marble Mania, Lang Leve de Liefde, Linda’s Wintermaand en Jachtseizoen weten we miljoenen mensen te raken. Graag vertellen we je meer over onze organisatie, idealen en ambities en geven we antwoord op jouw vragen. En uiteraard zijn we benieuwd naar jouw idealen en ambities en hopen we je bij één van onze producties te verwelkomen. Wij zijn onderdeel van Talpa Network, ook zij hebben een pagina met stage mogelijkheden bij oa Radio 538, Stuk TV of LINDA.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280