Argos is het onderzoeksjournalistieke radioprogramma van NPO Radio 1 en een online multimediaal platform voor onderzoeksjournalistiek.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Bureauredactie en productie-taken

  • Actief meewerken aan totstandkoming onderzoek en programma

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage met veel vrijheid en ruimte voor ontplooiing.


HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een gemotiveerde, nieuwsgierige en leergierige student journalistiek (bij voorkeur WO) met een brede maatschappelijke ontwikkeling, een passie heeft voor onderzoeksjournalistiek en radio maken wil en kan leren combineren. Een vaardige pen en interesse in effectief online researchen en publiceren is ook een vereiste.

Enige kennis van het werken in een CMS en beeldbewerkingsprogramma’s als Photoshop en Adobe Première is een pré.

 

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren. De VPRO levert een relevante bijdrage aan onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap, geschiedenis en jeugdprogrammering. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280