Voor het online platform NPO Kennis zijn we op zoek naar een creatieve beelddenker. Een maker die ervaring heeft met bewegend beeld. Vind jij het een uitdaging om kennis te vertalen naar beeld zodat inhoud en vorm elkaar versterken? Dan zoeken we jou!

NPO Kennis wordt gemaakt door de NTR. De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Promenade, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Educatieve en urgente verhalen op een creatieve en originele manier vertalen naar beeld. Je hebt ervaring met videobewerking, animatie en illustratie en vindt het leuk zelfstandig aan de slag te gaan. De ene keer past een animatie goed bij een tekstslide, de andere keer juist weer een illustratie.

De ene keer werk je aan verhalen voor op Instagram die vaak een deadline hebben van enkele dagen, de andere keer werk je aan grotere verhalen voor op ons platform. Vaak heb je dan iets meer tijd, zodat je voldoende tijd hebt om aan een concept te werken en deze te realiseren.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek met leuke collega's waar je snel en zelfstandig (online) de kneepjes van het vak kunt leren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je doet MBO of HBO. Studeert grafische vormgeving, multimediadesign of doet een andere relevante opleiding.
  • Hebt ervaring met de relevante ontwerpsoftware en kan animeren.
  • Je kan inhoudelijke informatie vertalen naar duidelijke visuele content.
  • Je bent een zelfstandige teamplayer en werkt punctueel en nauwgezet en je kan conceptueel en creatief denken.

Voel je je aangesproken en enthousiast over deze stageplek? Dan maken we graag kennis met je! Reageer door een motivatiebrief, je cv en een aantal voorbeelden te sturen naar info@mediastages.nl

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Promenade, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280