Een van de kleinste, maar allerleukste omroepen van Nederland, Human, zoekt een allround redactie stagiair.

Hou je van schrijven, heb je affiniteit met de thema’s van Human en ken jij de weg online? Dan is deze plek ideaal voor jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor de online redactie van Human maak je video’s, achtergrondartikelen en interviews voor de website en sociale media. We begeleiden je in het bedenken van verhalen, je mag op pad om reportages te maken en interviews te doen en je leert zelf artikelen te uploaden in het CMS.


Juist omdat Human een kleinere omroep is, krijg je als stagiair meteen veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Als je die aankunt dan, he?!

Wat
BIEDEN WIJ?

We bieden je een schat aan werkervaring die je kunt opdoen bij de website van Human. Die website is de centrale spil van alle programma's die Human maakt. Misschien de kleinste omroep van het Mediapark, maar wel de omroep met de meeste impact.


Je komt terecht in een redactie van vijf. Aan de hand van de programmering en de thematische onderstromen van Human maken we artikelen, video's en spinoffs bij programma's. Je mag op pad om reportages te maken en mensen te interviewen, je schuift aan bij programma-overleg en je denkt na hoe onze content bij zoveel mogelijk mensen terecht komt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Communicatie, Media, Journalistiek of aanverwant
  • Ervaring met internet en publiceren voor internet
  • Ervaring met CMS is een pré
  • Ervaring met Photoshop is een pré

Werken bij HUMAN

Meer over dit bedrijf

Human is een crossmediale publieke omroep en heeft een lange en onderscheidende traditie in het brengen van narratieve genres: documentaire, drama en debat. Programma’s van Human hebben een filosofisch, reflecterend oogmerk vanuit een degelijke, onderzoeksjournalistieke basis. Doel is om een betrokken publiek te voorzien van ervaringen en oorspronkelijke visies die inzicht geven in de condition humaine, tot denken aanzetten en een proeftuin zijn voor de vorming van morele intuities. Human maakt programma’s die het hart raken en om het hoofd vragen. Wars van populisme, onnadenkendheid en effectbejag. Human streeft naar betrokkenheid en duurzaamheid in zijn relaties en producten. Daarbij beperkt Human zich tot documentaire, drama en debat.

Human stelt vakmanschap voorop. Onze vacature staat voor iedereen open die zich in de tekst herkent. Human streeft naar een medewerkersbestand die de diversiteit van de maatschappij weerspiegelt en hanteert de Code Culturele Diversiteit. Mede daarom nodigen wij sollicitanten met een diverse culturele achtergrond van harte uit om te reageren op deze vacature. 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280