Wij zijn bij het team online van HUMAN per februari (startdatum in overleg) op zoek naar een allround stagiair voor online redactie. Samen met ons bedenk en maak je belangrijke verdiepende en verrijkende verhalen bij programma’s van HUMAN, en weet je dat aan het juiste publiek te bieden.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In ons wekelijkse contentoverleg pitch je rondom aanstaande programma’s en projecten jouw ideeën, en pak je nieuwe ideeën op. Je doet zelfstandig onderzoek, maakt afspraken voor interviews, gaat op pad en maakt je eigen verhaal. Dat zet je in ons CMS, waarna je nadenkt over hoe en waar je dit verhaal het beste kunt uitserveren. Je zoekt daarvoor zelf ondersteunend beeldmateriaal.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht in een klein en hecht team van vijf, waar je snel onderdeel van wordt. Ons team is de plek waar alle programma’s van HUMAN samenkomen. We helpen, inspireren en ondersteunen je waar nodig en mogelijk, om jouw leerdoelen zo goed mogelijk te vervullen. Bovendien is HUMAN een kleine club, waardoor je laagdrempelig met veel verschillende makers, redacties en afdelingen in contact komt. Een mooie start om te bouwen aan je netwerk!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair (m/v/x) komt in de buurt van dit lijstje. Kun je niet overal een kruisje zetten? Solliciteer toch, wie weet wat wij je kunnen leren.

  • Je bent creatief, zelfstandig en sociaal;
  • Je weet hoe je een verhaal opbouwt en hoe je jouw verhaal toespitst op het publiek dat je bedient;
  • Je kent je weg op sociale-media-kanalen
  • Je studeert aan een HBO- of WO-opleiding communicatie, media, journalistiek of aanverwant.
  • Ervaring met een CMS is een pre;
  • Basiskennis van Adobe-programma’s als Photoshop is een pre.


Werken bij HUMAN

Meer over dit bedrijf

Kom jij werken bij onze geëngageerde mediaorganisatie? Als publieke omroep en spil in het maatschappelijke netwerk agendeert HUMAN actuele thema’s. Met kwaliteitsprogramma’s op tv, radio, internet en locatie bieden we stof tot nadenken bij het vormen van je mening en nemen van verantwoordelijkheid voor jouw rol in de samenleving. HUMAN wil een kritische mediabeweging zijn, een netwerkorganisatie, waarin intensief wordt samengewerkt met leden, publiek, met verwante culturele, maatschappelijke en mediaorganisaties. HUMAN is bekend van programma’s zoals Klassen, Thuis op Zuid, Brainwash, 2Doc Kort, Medialogica, Het Filosofisch Kwintet, Het F-woord, Spoken Word Sessies en De Vloer op.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280