Wij zoeken een allround Malse stagiair!

Mals Media is hét film-productiehuis voor de culturele sector en creëert video content voor toonaangevende culturele instellingen in Nederland en België. Waaronder het Van Gogh Museum, het Amsterdam Museum, het Stedelijk Museum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen. In onze filmproducties - van documentaires tot commercials - willen we kunst en cultuur dichtbij de kijker brengen en bijzondere verhalen voelbaar maken voor een breed publiek. We bedenken, produceren en regisseren in house en werken daarnaast met een uitgebreid netwerk van creatieve en ambitieuze makers. Naast ons werk in opdracht voor culturele instellingen maakten we onlangs de serie

Klik Verder voor de National Geographic en ontwikkelen we momenteel een kinderserie over fotografie voor BNNVARA.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij zoeken een allround Malse stagiair om samen met ons mooie en relevante content te maken voor onze opdrachtgevers. Onze ideale stagiair ondersteunt ons in redactionele en productionele taken rondom filmprojecten, bedenkt en regelt mee, en maakt content voor onze social media kanalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • een leerzame werkplek bij een dynamisch en ambitieus cultureel mediabedrijf
  • mogelijkheden om je te ontwikkelen en je netwerk in de cultuur- en filmsector uit te breiden.
  • stagevergoeding

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ervaring met Premiere Pro is een plus. Het hebben van een rijbewijs is een plus. Daarnaast heeft een Malse stagiair liefde voor kunst en cultuur, oog voor beeld, een flexibele instelling en goede sociale vaardigheden.

Werken bij Mals Media

Meer over dit bedrijf

Mals Media is hét film-productiehuis voor de culturele sector en creëert video content voor toonaangevende culturele instellingen in Nederland en België.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280