Zo niet de leukste redactie op het Mediapark, 3FM Human (voorheen 3FM Tussenuur) zoals je wilt, zoekt een stagiair.

Hou je van schrijven, draai je je hand niet om voor research, productie en edit van video's, wil jij je verdiepen in podcasts, heb je affiniteit met de thema's van Human en ken jij je weg online? Dan is deze plek ideaal voor jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redacteur begeleiden we je in het bedenken van verhalen, mag je op pad om reportages te maken en interviews te doen en leer je zelf artikelen te uploaden in het CMS en crossmediaal te verspreiden via social media en podcasts.


Daarnaast help je mee met researchen, produceren, draaien en editten van de verschillende video's en items die we draaien voor de website en YouTube-kanaal van 3FM.


Juist omdat we een kleine redactie zijn, krijg je als stagiair meteen veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Als je die aankunt dan, he?!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek om je echt te ontwikkelen tot journalist, webredacteur, researcher, producer, editor, social media-deskundige, wat je wil. Zo lang je het verhaal voorop zet, dan ben je bij Tussenuur aan het goede adres.


Je komt terecht in een redactie van zes, waarin iedereen zijn of haar specialiteit heeft, maar waar we met ons allen werken aan hele vette content, of dat nu onze YouTube-series zijn, onze podcastseries of geschreven artikelen tijdens onze themaweken bij 3FM zoals #openup of #kutvoorlichting.


Natuurlijk bieden we je de begeleiding die je nodig hebt, maar je krijgt vooral veel vrijheid om jezelf als persoon en redacteur te ontwikkelen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO Communicatie, Media, Journalistiek of aanverwant
  • Ervaring met internet en publiceren voor internet
  • Ervaring met CMS is een pré
  • Ervaring met Photoshop is een pré

Wie is Human

Human is een crossmediale publieke omroep en heeft een lange en onderscheidende traditie in het brengen van narratieve genres: documentaire, drama en debat. Programma’s van Human hebben een filosofisch, reflecterend oogmerk vanuit een degelijke, onderzoeksjournalistieke basis. Doel is om een betrokken publiek te voorzien van ervaringen en oorspronkelijke visies die inzicht geven in de condition humaine, tot denken aanzetten en een proeftuin zijn voor de vorming van morele intuities. Human maakt programma’s die het hart raken en om het hoofd vragen. Wars van populisme, onnadenkendheid en effectbejag. Human streeft naar betrokkenheid en duurzaamheid in zijn relaties en producten. Daarbij beperkt Human zich tot documentaire, drama en debat.

Human stelt vakmanschap voorop. Onze vacature staat voor iedereen open die zich in de tekst herkent. Human streeft naar een medewerkersbestand die de diversiteit van de maatschappij weerspiegelt en hanteert de Code Culturele Diversiteit. Mede daarom nodigen wij sollicitanten met een diverse culturele achtergrond van harte uit om te reageren op deze vacature. 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280