Heb je een scherp, onderzoekend oog? Liefde voor film en kan je goed schrijven? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze filmproducties zijn wij vanaf september 2022 op zoek naar een research/redactie stagiair die ondersteuning biedt aan de redacteur en eigen producties oppakt.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij zijn een klein bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er wordt verwacht dat je goed zelfstandig kan werken.

Tijdens je stage pluis je verhalen uit, draag je onderwerpen aan en werk je aan verschillende formats, films, documentaires en social media. Elke dag is anders met diverse redactionele, research en productionele werkzaamheden.

Wat
BIEDEN WIJ?

Elke dag hebben wij een lekkere lunch en je krijgt een goede beloning bij uitmuntend werk, logisch!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent nieuwsgierig, kan goed schrijven en legt makkelijk contacten.
  • Je werkt gestructureerd aan verhalen, stelt de juiste vragen en weet van doorpakken.
  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Daarnaast is ervaring met filmen en monteren een prĂ©.

Werken bij Human Nature Films

Meer over dit bedrijf

Wij werken vanuit de filosofie dat wij mensen en organisaties met urgente en relevante verhalen een gezicht willen geven. Woord in beeld brengen. Bijzondere mensen die staan voor hun idealen. Met communicatie positieve impact maken, het verschil maken. Wij als filmmakers en producenten hebben een passie voor het vertellen van unieke verhalen, die mensen raken en dialoog op gang brengen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280