Ben jij op zoek naar een creatieve stage? Kom dan scripts schrijven, ga mee op locatie om ervoor te zorgen dat deze leuk uitgevoerd worden en vervolgens het eindresultaat terug te zien op televisie. Kortom: kom stage lopen bij DayTime Television! 

Wij zijn per september op zoek naar een redactie/productie stagiair die zich richt op de invulling van onze programma’s. Daarbij staat creativiteit en vrijheid centraal. Koffie hoef je niet voor ons te maken, leuke scripts en briljante social media post wel. Doordat je daarnaast op zowel de redactie mee kunt lopen als op een aantal opnamedagen, leer je alle facetten van het vak kennen. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Als stagiair draai je als volwaardig lid mee op de redactie en ben je van begin tot het eind betrokken bij de productie van het programma. Het proces begint bij het maken van een planning voor de productie tot en met het aanleveren van de productie bij de zender.

  • Je zorgt ervoor dat de productie, presentatie en de deelnemer allemaal op de hoogte zijn over de inhoud, locatie en tijd van de te maken productie middels het maken van callsheets.

  • Je schrijft scripts voor de producties die wij gaan maken en houdt daarover contact met onze deelnemers. Hierin verwerk je de wensen van de deelnemer, maar hou je altijd rekening met de mediawet.

  • Je gaat mee met een aantal opnamedagen en helpt het presentatie- en camerateam met de opnames en het script dat jij (deels) hebt gemaakt.

  • Daarnaast denk je mee over een online-strategie en beheer je de sociale media-kanalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt werken in een gedreven, professioneel en vooral creatief team met een passie voor televisie maken. Het is de ideale plek om zowel redactie- als productievaardigheden op te doen en alle facetten van het vak te leren.


Daarnaast bieden we je veel vrijheid, kansen om je creativiteit te benutten en ook gezelligheid.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent creatief, nauwkeurig en verantwoordelijk; 
  • Je hebt een passie voor televisie; 
  • Je hebt een vlotte pen en een uitstekende beheersing van de Vlaamse en Nederlandse taal; 
  • Je doet een studie richting Media;
  • Je bent fulltime beschikbaar voor een duur van minstens 4 maanden.

Werken bij DayTime Television B.V.

Meer over dit bedrijf

Bij DayTime Television werken we met een creatief, enthousiast en professioneel team. Met dit team produceren we diverse programma’s, zoals Woontrends op SBS6 en Wooninspiraties op RTL 4. We werken momenteel thuis maar zijn in hartje Rotterdam gevestigd met ons kantoor, waardoor we dus makkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dat is ook geen probleem. Wij beschikken namelijk over een eigen parkeergarage (die ook in het weekend te gebruiken is). Aangezien er hard gewerkt wordt, is ontspanning ook belangrijk: daarom staat de massagestoel, tafeltennistafel en op vrijdagmiddag het bier voor je klaar. 

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280