Voor deze bruisende stage zoeken wij een stagiair die functioneert als een echte spin het web. Tijdens deze afwisselende stage krijg je een bijzondere leerschool in één van de belangrijkste aspecten van het maken van content; CASTING!

Zij verzorgen o.a. de castings voor: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, ‘Ik Weet Er Alles Van!’, ‘Holland’s Got Talent’, ‘Wie van de 3’, ‘B&B Vol Liefde, maar ook figuranten en kleine rollen voor series en films voor o.a. Videoland en Netflix. Blue Circle Casting is uniek, zij zijn het castinglabel van producent Fremantle, één van Nederlands grootste mediaproducenten!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je takenpakket bevat zowel redactionele als productionele werkzaamheden. Een greep uit je werkzaamheden:

  • Ondersteunen van lopende castingprojecten.
  • Assisteren, inplannen en begeleiden van talenten.
  • Daarnaast weet je hoe je social media inzet en schrijf je gemakkelijk korte teksten.
  • Maar ook het actief en gericht aantrekken/zoeken van talent behoort tot je takenpakket.

Wat
BIEDEN WIJ?

Binnen Fremantle hebben wij een eigen casting department, Blue Circle Casting. Deze afdeling is o.a. verantwoordelijk voor de castings het grootste gedeelte van alle programma’s, series en films die door Fremantle worden geproduceerd. Wil je meer weten over Blue CIrcle Casting? Ga dan naar: www.bluecirclecasting.nl of check onze Instagram.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent nieuwsgierig en gemotiveerd. 
  • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
  • Communicatief zeer vaardig.
  • Je werkt secuur. 
  • Je hebt affiniteit met de verschillende programma’s die wij produceren. 
  • Startdatum augustus/ september (duur in overleg. Minimaal 20 weken.)

Wij stellen het erg op prijs als je een motivatie(brief/mail) toevoegt aan jouw sollicitatie.

Werken bij Blue Circle

Meer over dit bedrijf

Blue Circle is een producent met een leidende positie in het Nederlandse medialandschap. Als Nederlandse dochtermaatschappij van Fremantle produceren wij televisieprogramma’s voornamelijk voor de Nederlandse markt. We zijn gespecialiseerd in entertainment, dagelijkse show, sport en wonen.

Fremantle Nederland bestaat uit producenten Blue Circle en No Pictures Please, die zich richten op televisie en online content, en dramaproducent Fiction Valley.
Fremantle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, The Masked Singer, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Mocro Maffia, Van Onschatbare Waarde en Dreamschool!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280